Ki van itt?

Oldalainkat 682 vendég és 0 tag böngészi

asm-v1-001-hirSziasztok!

Megint jól duplázunk egyet Pókemberből. Habár az Amazing Spider-Man v1 001-es honosítása ezer éve elkészült, sőt, még egy újrabeírás is született hozzá, mi még azt is fokoztuk, és átpakoltuk - vagyis a beíró, Usagi Yojimbo átpakolta - egy MasterWorks-szkenbe. Mindemellé a szöveg is némi... helyrepofozáson ment keresztül, és így született meg a mai frissítésnek nem nevezhető, mégis bizonyos szempontból új kitett füzet. Reméljük, Pókember saját sorozatának első száma most is ugyanolyan szórakoztató lesz majd, mint ezidáig.

És hogy valami valódi újdonságot is kitegyünk, örömmel mutatjuk be Ben Reilly legújabb bejegyzését, amivel a Marvel Enciklopédiánkat bővítette. A mostani cikkel visszatértünk a kozmikus részlegbe, ugyanis az idehaza elég keveset szerepelt Égiek (Celestials) kerülnek most bemutatásra.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-09-09 10:16
Hát ugyanazt a képregényt ujra és ujra felteni mert aproságok változtak rajta?
Nem sok értelmét látom és talán nem vagyok egyedűl a véleményemel de amikor tőbb tizezer marvel képregény van és anyi jo tőrténet nem lett még honositva és főltéve akár a klaszikus pókok kőzűl se akor mi értelme van az ilyesminek?
# talgaby 2012-09-09 13:50
Kb. annyi, mint egy régi filmet kiadni újra és újra. Plusz év elején még nem tudtuk, hogy lehetőségünk lesz megcsinálni normálisan végre ezeket a számokat.
# misike 2013-07-14 21:53
sziasztok nem lehetne megoldani hogy az égiek és az örökkévalók leirásai a marvel enciklopédiába kerüljenek amugy köszönet ben reallynek a leirásokért remélem hamarosan olvashatunk új leirásokat a marvel,dc ill, egyéb képregényes világokról.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta