Ki van itt?

Oldalainkat 568 vendég és 0 tag böngészi

Leírás/ismertető

Mikorra beköszöntött ez a korszak, Luke Skywalker már egységes csapattá kovácsolta össze a nagy tudású jedi lovagokat. A viszonylagos béke időszaka volt ez, ám a távoli látóhatárt lassan sötétség borította el.

Skywalker leszármazottainak most a galaxist és az Erő egyensúlyát fenyegető új, és újjáéledő veszélyekkel kell szembenézniük. A jelen történet a yavini csata után 130 évvel zajló eseményeket meséli el.

Palpatine és Vader halálát követően Luke Skywalker Új Jedi Rendje vette át a béke őrzőinek szerepét. A galaxison kívülről érkező Yuuzhan Vongok inváziója alapjaiban rengette meg a Köztársaságot. A támadás hatására létrehozott Galaktikus Liga szövetségre lépett a Maradvány Birodalommal, hogy egységesen legyőzzék az idegen hódítókat.

A béke ismét helyreállt, de évtizedek múltán a Maradvány Birodalom újfent Birodalomnak kiáltotta ki magát. ezúttal egy jobb akaratú császárral a trónján. Ezalatt titokban egy új Sith rend alakult a Korriban bolygón. Az ottani Sith templomok ősi tudását magukba szívva terveket kezdtek szőni a galaxis visszahódítására. Már csak a megmaradt jedik állták útjukat… különösen egy Skywalker nevű…

Egy évszázad telt el, és a Sith-ek új, légiónyi törzse előbújt, hogy korribani rejtekhelyéről, hogy szövetséget kovácsoljanak köztük és az újjászületett Birodalom között. Közösen kikényszerítettek egy fegyveres összecsapást, amely szétszakította és brutális háborúba sodorta a Galaktikus Ligát. Az immár alig néhány, szétszórtan tevékenykedő Jedi volt az utolsó akadály a Sith uralom előtt. A Skywalker név azonban még mindig vezetőfényként ragyogott a Jedik - a remény hagyatéka - előtt a sötétségbe borult galaxisban. 

sw darktimestpb1 000hun thumb sw darktimestpb1 000hun thumb sw darktimestpb1 000hun thumb sw darktimestpb1 000hun thumb
Sötét Idők 1 Sötét Idők 2 Sötét Idők 3 Sötét Idők 4
sw darktimestpb1 000hun thumb sw darktimestpb1 000hun thumb sw darktimestpb1 000hun thumb
A Vektor sorozat
olvasási sorrendje:
KotOR 25-28
Sötét Idők 11-12
Lázadás 15-16*
Hagyaték 28-31
* Megjelent magyarul
a Semic kiadásában.
 
Sötét Idők 5 Sötét Idők 6 Sötét Idők 7  
       
       
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta