Ki van itt?

Oldalainkat 1256 vendég és 0 tag böngészi

swv304 hirNemsokára itt a karácsony, nem érek rá nagyon írogatni.

De azért jó olvasást a képregényhez! :)

Addig is dúdoljuk olvasás közben, hogy:

Papa don't preach, I'm in trouble deep
Papa don't preach, I've been losing sleep

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # Pyti12 2021-12-17 17:38
Köszönöm a feltöltést, Nagyon tetszik a story.

Az erő legyen veletek!
:)
-3 # Nekop 2021-12-18 14:18
Én is várom a karácsonyt.
De már megint egy Star wars képregény.
# HeirToGrievous 2021-12-19 07:26
Ha csak ennyi kell a boldogsághoz, szólok Recsinek, hogy ne rakjon fel többet, és akkor jövőre még ennyi sem lesz.
# Recsi 2021-12-19 17:32
Megoldható :)
+1 # rico74 2021-12-19 13:15
Olyan soha nem lesz hogy minden mindenkinek tetszedjen. Azt azért nem árt figyelembe venni hogy minden egyes honosító a saját szabadidejéből áldoz arra hogy hétről-hétre valami olvasnivalót publikáljon a nagyközönség elé és ezt önzetlenül, ingyen teszi. Nyilván mindenkinek van favorizált sorozata és olyan is ami ke
vésbé tetszik, viszont az aki csinálja hadd döntse már el hogy mibe öli az energiáit. Mindenki előtt nyitva áll a lehetőség úgyhiszem hogy akár itt akár máshol publikálja a honosítását. Mégis egyre kevesenbb aktiv honosító oldal létezik. Szóval becsüljük csak meg az útörő szerepet válalt Hzs-t. hogy még mindig állja a sarat.
Végezetül még egy dolog: A Star Wars nem valami mástól vesz el helyet mindössze ez az egyik olyan project melynek az alkotói még mindig nem fáradtak bele a napi való élet gondjai mellett a honosításba v.mint a gonoszkodó hozászólások sem vették el a kedvüket mivel nyilvánvaló hogy szeretik azt amit csinálnak és zárójelben teszem hozzá hogy nagyon is értik a dolgukat. Egyszó mint száz én örülök a Star Wars képregényeknek és nem panaszkodom mivel ha öszintén belegondol bárki milyen motivációt kap a honosító, beiró, grafikai előkészitést végzó munkatárs stb. egy ilyen hozzászólás után? Ami nem tetszik azt max nem kell elolvasni de jópáran talán pont a hétvégét várják a legjobban hogy épp melyik kaland folytatásával találkozhatnak éppen.
# Recsi 2021-12-19 17:38
Ez igaz. Nyitva áll a lehetőség bárki számára. Volt olyan, aki azt mondta, azért nem, mert nem tud angolul. Szerintem a honosítók közt szinte senki sem az anyatejjel szívta magába az angolt (németet, franciát stb...), hanem tanulta. A másik kifogás, hogy "nem értek a photoshophoz". Ahhoz sem kell. Én sem értettem. Kérdeztem, válaszoltak, segítettek, megtanultam bizonyos szinten kezelni. Az a sok ember, aki segített, mind a szabadidejét áldozta rám, és azokra, akik a képregényeket olvassák, és sokan elfelejtik ezt. A másik kedvencem a torrentoldalakon feltett "hogyhogy még nincs felirat?" kérdés. Na az kb. ugyanez. Mindenkinek ó készülődést, hátha karácsonyra nem csak SW lesz.
# roberto 2021-12-19 18:02
Téged kérdezlek, mint nagy Star Wars gurut: A Yavin árnyékával kezdődő 'alternatív' történetvonalnak mi a sorrendje? Utána már Alderaan romjai következnek, azt pedig követi a Lázadó leány miniszéria? Mert a Yavin végén Leia ott fekszik az 'inkubátorban' -jobb szó nem jutott eszembe- , az Alderaan elején meg 100%-ban fel van épülve, ezért gyanakodtam, talán kimaradt füzet, amiről nem tudok.
# HeirToGrievous 2021-12-19 20:17
Semmi sem maradt ki.
Ez ilyen furán van megoldva.
És még azt sem lehet mondani, hogy eltelt pár hét, mert ezalatt Han végig az életéért küzd Coruscant felett.

Legyen az, hogy egy jó bactafürdő csodákra képes. :)
# avengers 2021-12-19 17:42
Avengers màr nem lesz tőbb az oldalon?
# Recsi 2021-12-19 21:15
De.
# HeirToGrievous 2021-12-26 12:13
A Fordító Megjegyzései:

- 11. o.:
"Az osztagom szívesen vállalja, hogy kiképzi azon arrochari pilótákat, akik szívesen megismerkednének a Z-95-ösök(1) és T-65-ösök(2) kezelésével."


(1) = az X-Szárnyú vadászgépek egyik igen korai elődje.
(2) = az X-Szárnyúak

62. o.:
"- ...most kiderül, mennyi igazság volt a régi holothrillerekben! Az energiacellára erősített drótcsapda..." =
lefogadom, "MacGyver" volt a címe.

73. o.:
"- Rengeteg bírálat ért téged mostanában. A közelmúltbeli cselekedeteid lobbanékonyak és vakmerőek voltak. A Birodalom ma érvényesülni fog, te viszont nem." =
majd a következő kötet első 2 füzetéből (amiből azóta már meg is jelent az első) kiderül. Tényleg nem semmi, amit ott művelt.

78. o.:
"- RAKÉTA! RAKÉTA A LEVEGŐBEN!" =
itt eredetileg "missile lock"-ot mond, mely rögtön figyelmezteti a pilótát, amint a gépét rakétákkal mérik be. A "Top Gun"ban ezt "Rajtunk van a rakétája!" formában szerepelt, de az itt túl hosszú lett volna, így ezt így oldottam meg.

79. o.:
"- Ő hozta ide őket! Miatta figyeltek fel a bolygónkra!" =
itt biztos, hogy a Lázadók Szövetségéről beszél, ugyanis a Szövetségen kívül más nem járt a bolygón.

84. o.:
"- Leia, minden rendben?" =
ezt a kérdést megváltoztattam (Leia, where are you?), mert sehogy sem illik ahhoz a válaszhoz, amit Leia ad.

96. o.:
STAR WARS #18 =
elég fura borító, Wedge és Han úgy néznek ki, mintha a 60 évesek, Luke meg mintha épp most lépett volna a kamaszkorba, Leia viszont csodásan néz ki.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta