Ki van itt?

Oldalainkat 623 vendég és 0 tag böngészi

gft rtw 03 hir

Sziasztok!

A mai frissítésünkkel ismét Csodaország sötét birodalmába invitálunk titeket, melyben Caroll-Ann, azaz Calie egy röpke filozófia órát követően tovább fut az életéért mindenféle különös teremtmény elől, mígnem menedékre és egy jó teára talál e különös birodalom eddigi egyetlen bizalomgerjesztő lakójánál. A kérdés csak, hogy ezen a helyen megbízhat-e valaki a látszatban, vagy a teaidő is bizarr fordulatokat tartogat a számára? Olvassátok el a mai rész, és megtudjátok!

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# SwitcX 2021-04-17 14:04
Hmm, én nem találom a füzetet.
# Aldarion 2021-04-17 21:00
Mert majd csak vasárnap fog kikerülni, de valamiért az oldal motor a cikk mentésekor visszaütemezte a beállított kikerülési dátumot. Egyszerű technikai malőr, de roppant kellemetlen, hogy nem vettem észre.
# roberto 2021-04-18 14:34
Már értem, Aldarion miért írta, hogy összetévesztettem Wonderland urát egy másik szerzettel.
Calie eszmefuttatása a horrorfilmek szabályairól a végén zseniális: inkább csapd agyon a főgenyát, ha már kiszabadultál, ne a kijáratot kezdd keresni, sokkal könnyebb a dolgod..Mellesleg az öreg és a nagydarab pasas ugyanaz a karakter? Ha igen, elég furán telik az idő a csodaországi zónában. Ki tudja, mennyit kell hozzászámolni a greenwichi időhöz :D
# Aldarion 2021-04-18 14:58
Igen, Csodaországban még az idő múlása is kaotikus, erre később utalnak is majd a Mesék sorozatban.
A horrorfilmes értekezésen én is jót derültem. De ráadásul teljesen igaza van. Ezt sosem értettem az amerikai tinihorrorokban. Ledönti a gyilkost, majd elszalad. Hát én tuti, hogy addig ütném, amíg mozog, majd bíznék a jogos önvédelemben... :D
# roberto 2021-04-18 15:19
Ennek emlékezetes példája a Viasztestek Jared Padalecki-vel, amiben a szőke főhősnő ott áll az egyik szobában az eltorzult főgonosszal és baseball ütőt szorongat a kezében, de a világért se ütné le, hanem folyton visít, hogy tűnés innen. A f@szomért vette akkor a kezébe.... Szerintem az ilyen orbitális illogikátlanságok a forgatókönyvírók hibája, hiszen ők írják le, ki mikor mit csinál..vagy a rendezőké, nem tudom biztosra..
Nekem ne akarja senki bemesélni, ha egy légtérben van egy őrülttel/rosszfiúval, nem kezdi automatice felmérni a környezetet, mi van ott, amivel ártalmatlanítani lehet, még ha tinikorban, akkor is. Azért csak működésbe lép ilyenkor a túlélési ösztön.
# roberto 2021-04-18 15:26
Biztos vagyok benne, filmes szempontból indokoltak ezek a logikátlan lépések, mert valahogy ki kell jönnie a játékidőnek. Máskülönben 5 perc lenne a film és már csomagolhatna is a banda.
# Bran Galed 2021-04-20 05:41
Durva dolog lehetett a teában!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta