Ki van itt?

Oldalainkat 1521 vendég és 1 tag böngészi

  • janoshman

gft v05 25 hirSziasztok!

A mai nappal én is beindítom a 2021-es évemet, ami azt jelenti, hogy még több Grimm mese érkezik az idei esztendőben és még más, kapcsolódó finomságok is, melyekre már nem is kell olyan sokat várni. De ne szaladjunk annyira előre.

A mai nappal belevágunk a Grimm tündérmesék 5. kötetébe, méghozzá egy újabb klasszkus, a Kis hableány című történet újragondolt változatával. Mint azt az előző kötet végéből már bizonyára sejthetitek, a továbbiakban egy ideig ismét Belinda ámokfutása kap majd hangsúlyosabb szerepet, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy ez mikor ér véget, nos maradjunk annyiban, hogy nem mostanában.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2021-02-07 16:19
A kis hableány történetét már ismertem Andersen-től -ezt 1975-ben a japán Toei stúdió rajzfilmben kiadta-, az sem volt egy happy endes love story, de ez übereli. A modern kori körítésről pedig: Lucy-ról és Belindáról mindenki tudna nagyon nagy rondaságokat mondani, persze az asszony nem az első lesz, akit bepaliznak.... Sara sorsától pedig nem sok jót remélek.
# Aldarion 2021-02-08 10:12
Hú, azt a Toei animét én is láttam gyerekként. Kisebb sokként ért a vége. Hát igen, ezek a mesék eredetiben sem mindig értek jó véget, így néha nem is kell nagyon eltérniük az eredeti mesétől, hogy kellően zord legyen a vége...
# roberto 2021-02-08 18:49
Itt el kell felejteni a Walt Disney szirupos filmtermését :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta