Ki van itt?

Oldalainkat 1311 vendég és 1 tag böngészi

  • Csipcsi73

wom 26 hirSziasztok!

A mai frissítésünkben tovább megyünk a Mars hadurának történetével.

Miután John Cartert közfelkiáltással Barsoom teljhatalmú urává választották, a földi származású harcos az elmúlt időszakot annak szentelte, hogy egy olyan új kor hajnalát teremtse meg a vörös bolygón, amelyben minden nép egyenértékűvé válik. Azonban a régi beidegződések nehezen halnak, az új jövő felépítéséhez létrehozott alapon pedig máris megjelennek az első repedések, miután a zöld emberek egy része valamilyen megmagyarázhatatlan indíttatástól hajtva megpróbál visszatérni a régi rabló életmódjukhoz.

A Hadúr és Tars Tarkas nehéz helyzetbe kerül, azonban hamarosan felmerül a gyanú, hogy talán a háttérben valami egész másról lehet szó.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# babrafax 2020-10-27 12:36
Helló Aldarion,

végre egy kis Mars kaland! A történet nagyon jó.Kellően rejtélyes. Ez a mini hány részes lesz?

Üdv.
# Aldarion 2020-10-27 14:33
Ez a sztori is 5 részes, illetve az ezt követő történet is annyi lesz. Utána még van pár rövidebb történet és az első sorozat ezzel lezárul. Ami jó hír, hogy van tovább, mert a Hadúr azóta kapott egy v2 jelölésű sorozatot is, illetve Dejah Thoris népszerűsége az övét is meghaladta, így neki sokkal több története van, amik szép sorban fognak is érkezni a jövőben.
# Bran Galed 2020-10-29 11:49
Kissé meglepett ez a vázlat szerű rajzolás, de a story nem rossz. Carter hasonlít Conanra - véletlen lenne?
# Aldarion 2020-11-02 14:22
Valósznűleg nem. Az az igazság, hogy Conan a Sword & Sorcery műfaj egyik legismertebb tagja, és ha belegondolunk a helyszíntől eltekintve ez a történet is inkább fantasy, mint sci-fi. Így nézve értető a hasonlóság.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta