Ki van itt?

Oldalainkat 640 vendég és 0 tag böngészi

gftp neverland hirSziasztok!

Rég volt már, hogy legutóbb jelentkeztem, de a mai nap örömére úgy gondoltam, hogy illenék követni a Zsákos hagyományt, ennek okán ismét jelentkezem, noha ezúttal nem az alakváltók új kalandjait hoztam el számotokra - de nem kell aggódni, novemberben most már tényleg jönnek ők is az újabb történetekkel -, hanem egy másik, régóta pihenő sorozatunkat elevenítem fel, méghozzá a Grimm tündérmeséket, azonban ezúttal nem a megkezdett fősorozatot, és nem is a Csodaországot folytatjuk, helyette elhoztam egy régóta a fiókban pihenő önálló kalandot, a Sohaországot, amit ráadásul teljes egészében adok most közre.

Nem is tudom, be kell-e mutatnom valakinek is Sohaország, Pán Péter és az Elveszett fiúk történetét? Ha nem, és ismeritek már a Grimm tündérmeséket, akkor gondolom, már sejtitek, hogy bizony itt is hozzák a formájukat a sorozat alkotói. Ha igen, akkor maradjunk annyiban, hogy amit ebben a kötetben olvashattok, attól bizony J. M. Barrie, az eredeti történet szetrzője is dobna egy hátast.

A kötet elkészüléséért köszönet illeti P.Erikát és Genzot, akik bizony rengeteg munkát fektettek abba, hogy ezt ma kirakhassam, úgyhogy köszi, srácok!

Azt hiszem, ezek után nem maradt más hátra, minthogy jó olvasgatást kívánjak!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2019-10-29 08:52
Alakváltók helyett jól jön ez a részleg is vérfrissítés gyanánt. Nem lehet mindig ugyanazt kirakni, kell a változatosság :)
# solymosgyu 2019-10-29 15:13
Sajna nekem nem tetszett.
# Bran Galed 2019-10-29 19:28
Már a kezdőkép gyanús :)))
# HeirToGrievous 2019-10-29 19:53
Ja, ja.
Ráadásul nem rémlik, hogy Sohaországban valaha is felbukkant volna Ríviai Geralt. ;)
# Pierre de La Croix 2019-11-01 10:13
Hol nem bukkant még fel? (Koltoi kerdes) :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta