Ki van itt?

Oldalainkat 663 vendég és 0 tag böngészi

pm1 hirA mai múzeumi rovatunkban folytatjuk a Semic kiadó által publikált Pókember képregényeket. A Csodálatos Pókember sorozattal a végére értünk, és bár volt még pár különkiadás, ami ahhoz volt köthető, most mégsem azzal folytatjuk, hanem a 2002-es mozifilmről készült képregénnyel. A mozifilmek képregényváltozatának kiadásának alapból nagy hagyománya volt a Semicnél. Ha megnézzük, már eleve a Batman sorozatot is az vezette fel, és a többi Batman filmről is kijött a képregényverzió, valamint ne felejtsük el például a Robotzsarut, vagy akár az X-Men 2-t sem.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2019-09-18 16:22
Ezt megvettem anno. azthiszem.
# HeirToGrievous 2019-09-18 19:14
A felsoroltak közül nekem egyedül az X-Men 2 képregényváltozata van meg, a többi kimaradt, köztük ez a Pókember is.
Igazság szerint nem is nagyon rémlik, hogy én ezzel újságárusnál valaha is találkoztam volna.
# Bran Galed 2019-09-18 22:21
Tényleg! Lehetne itt az oldalon a Batman filmképregények IS. (Az enyémek sajna eltűntek! :((
Menten betámadom Recsi és Farek urakat :)))
Történelem képregények nem lesznek? (Francia forradalom, amerikai polgárháború, volt egy a Haiti szabadságharcról - de annak nem tudom a címét! :((
# HZsTeam 2019-09-19 07:00
A Batmanek a NewGenen vannak fent, ahogy a Superman-Batman képregények is. Az viszont jó kérdés, hogy mennyire tölthetőek le.

Történelem képregények nincsenek kizárva, de egyelőre nagyon kicsi az esélye is, mivel nekünk se nagyon vannak meg azok, beszkennelve meg pláne.
# Kamiontauri 2019-09-19 11:02
Szia. Sajnos a letöltések sok képregénynél nem szuperálnak newgenen. :( Viszont én nem online szoktam olvasni hanem le szoktam tölteni a képregényeket, így az ottani Batman-Superman Semices képregények is megvannak. :) Ha gondolod, és van nyilvánosan megadható emailed akkor el tudom küldeni.
# herschmi 2019-09-19 20:39
Pont a DC/Batman/Magyar kiadás/Egyéb nem tölthető le. Ha adok emailcímet, nekem is el tudnád küldeni? Esetleg más van neked a NewGenről? Pl. sok nem újvilági Marveltartalom sem tölthető le....
+1 # Kamiontauri 2019-09-19 21:12
Igen, van más is letöltve onnan, meg még ezer helyről. Van majdnem 130GB képregényem (ebből vagy 50-60 GB tuti HZS) de nem tudom fejből melyik honnan van. Hogy egy példát mondjak amit kivételesen tudom honnan van: A Tansformers képregényeim innen vannak HZS-ról, egyedül az Armada Sorozat ami newgenről van meg, pont ezért jegyeztem meg. De Batman stb pl van egy csomó de fogalmam sincs melyik honnan, ahogy sok másik képregényt sem tudok épp honnan Van, Ha gondolod add meg az e-mail címed és megbeszéljük a továbbiakat. Volt hogy a "letöltő" hozzáállásom már jól jött, mikor a magyarítások.hu szervere meghalt egy csomó magyarítás elveszett és azt is azoktól szedték össze akiknek megvolt letöltve. Remélem most is tudok segíteni képregényrajongóknak. :)
# HZsTeam 2019-09-20 07:27
Sajnos én is tapasztaltam, hogy nem minden elérhető a NewGen oldalán. Én mindenesetre azt mondanám, hogy várjunk még vele egy kicsit, de ha nem javul a helyzet, akkor nem tartom kizárható dolognak, hogy itt is fent legyenek a régi Semices Batman és Superman képregények.Viszont az én gyűjteményemből is hiányzik néhány darab, azt meg kell még néznem, annak pótlásához majd akkor lehet, hogy számítunk a segítségedre. ;)
# herschmi 2019-10-17 20:53
Szia, majd várom az emailed :) Enyém: herschmi.div2@gmail.com
Köszi előre is!
# turkia 2019-09-20 09:36
De jó, köszi Sepi, kezdem is olvasni rögtön!! Egyébként ez a képregény nekem sem rémlik, nagyon kíváncsi vagyok a rajzokra.

Filmes képregények közül nekem a Batman Mindörökké!, akkor a 4. rész (nemtom, milyen címen fut), meg az eredeti 1990-es van meg. Azt idősebb uncsitesótól szereztem, ő nem becsülte olyan sokra. Mondjuk "patikatiszta" az is, mert ő nem sokat forgatta én meg 10 éves koromtól nagyon vigyázok a dolgaimra. A 4. rész képregényváltozatának "érdekessége" , hogy úgy kezdődik, hogy látjuk a rendezőt és az inti Gerorge Clooney-ékat, hogy kezdés. Ettől nem lett jobb a képregény. :) Clooney kb akkora böhöm nagy kockaállú, mint Ben Affleck, nekik egyszerűen nem lenne szabad ilyenben szerepelni. Esetleg csak egy Mysterio sisakban!! :D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta