Ki van itt?

Oldalainkat 1502 vendég és 0 tag böngészi

spike1 hirMikor utoljára képernyőn láthattuk Spike-ot, épp Angel oldalán harcolt Los Angelesben, ahol a Wolfram & Hart ügyvédi iroda szó szerint elszabadította a poklot. Legközelebb a Buffy képregényes nyolcadik évadának végén bukkant elő (legalábbis Buffy oldalán), egy meglehetősen furcsa és szokatlan pozícióban - egy bogarak által vezetett űrhajó kapitányi székében.
Mielőtt belevágnánk a Buffy kilencedik évadjába, úgy gondoltam, talán ti is kíváncsiak vagytok, mi történt a kettő között. A havi szériának indult, később nyolc részes minisorozattá redukálódott Spike füzetek nagyjából a Buffy nyolcadik évadjának közepével-végével játszódnak egy időben, valamivel az "Angel - After the Fall" sorozat után.
A Los Angeles-i pokoljárást követően a Wolfram & Hart Las Vegasba teszi át a székhelyét, hiszen hol máshol olvadhatna be jobban egy démoni vállalat, mint a Bűn városában. Spike régi és új ismerősökből összeállítja a saját csapatát, majd útnak indul, hogy legyőzze a gonoszt, és megszerezze végre a hírnevet, ami szerinte már régóta megillette volna őt. Nem is sejti, hogy hamarosan a nehezen visszaszerzett lelkéért fog folyni a harc.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Super Skrull 2019-07-11 11:16
Ez fasza lesz! Köszönet érte!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta