Ki van itt?

Oldalainkat 1162 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

És végre ez a nap is eljött, a mai frissítésünkben a huszonnegyedik résszel befejeződik az egyik régóta futó sorozatunk, a Gears of War.

Noha az emberiség azt remélte, hogy a sáska hadsereg végleg elpusztult, mostanra kiderült, hogy ebben súlyosat tévedtek. A sáskák túlélték Jacinto elsüllyesztését és mostanra megerősödve újra szerveződtek és Myrrah királynő vezetésével megrohamozzák az emberi technológia és kultúra utolsó titkos mentsvárát, Prescott elnök és a Koalíció krémjének rejtett menedékét, Azurát is. Prescottnak meg kell hozni a legvégső döntését, melyen az egész megmaradt emberi faj sorsa múlik, és amely elindítja a Gears of War 3 eseményeit.

gow 24 hir

Fontos hangsúlyozni, hogy ez a történet DURVA SPOILER-eket tartalmaz a Tuan és a Szukits kiadók jóvoltából magyarul is kapható Gears of War regények cselekményére vonatkozóan, így akik esetleg tervezik a könyvek beszerzését vagy elolvasását, és nem akarják elrontani maguknak a történet fordulatait, javaslom, előbb a könyveket tudják le, mert így a jelen történet eseményei is érthetőbbé válnak.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# jenö 2019-06-16 10:54
Nagyon szép munka volt,köszönöm szépen a sorozatot.Tervezitek-e a jövöben leforditani a Raam tábornokról szóló képregénysorozatot?
# Aldarion 2019-06-17 20:41
Eredetileg szerettem volna, de időközben a Szukits Kiadó rácsapott a magyar kiadásra, ugyanakkor - mint minden képregényük megjelenése -, ez is több hónapos csúszásban van. Jelenleg szeptember közepére van beütemezve: https://www.szukits.hu/gears-of-war/5180-kurtis-j-wiebe-max-dunbar-gears-of-war-raam-felemelkedese-kepregeny-005163.html

Ami szóba jöhet még, az az új Hivebusters címen futó mini, de azzal még várunk, mert a Raam felemelkedése fogadtatásától függően esélyes, hogy a Szukits ezt is ki fogja majd adni.
# jenö 2019-06-17 22:46
Köszönjük:)Én a magam részéröl várni fogom:)
# babrafax 2019-06-17 08:50
Nekem kicsit zavaros,bár lehet csak azért mert az itt megjelenő képregényeket olvasom.Most a Sáskák egy idegen faj és a királynőjük az egyetlen nőstény?
# jenö 2019-06-17 12:44
A sáska egy öshonos faj ezen a planétán akik nem emberek,a királynöjük nagyjából ember egy kis sáska génekkel kevervedve,a sáskák nöstényei pedig a berzerkerek,egyes forditásokban behemótok
# Aldarion 2019-06-17 20:48
Annak idején elkezdtem egy dokumentációt írni, hogy összeszedjem a képregényekben nem szereplő adatokat és egységes képet képet adhassak az olvasóknak, de menet közben ez valahol elakadt.

A Sáskákról dióhéjban azt kell tudni, hogy nem földönkívüliek, épp ellenkezőleg, földalattiak. Azon felül pedig valójában egy emberi elfajzás, aminek a megszületése kapcsolatban áll a lambent létezésével. Myrrah királynő igazából ember volt annak a tudósnak a lánya, aki az első generációs Sáskákat, a Sire-ket tanulmányozta, majd az szabadoneresztésük után velük tartott a föld alá és a civilizációjuk vezetője lett.
# jenö 2019-06-17 22:45
Honnan szerezted ezeket az információkat?Mert a játékok és a Magyarországon megjelent könyvek ezeket nem tartalmazzák
# Aldarion 2019-06-18 22:12
Játékok, könyvek és képregények. A játékok gyűjtögethető apróságai rengeteg infót tartalmaznak, amiket érdemes végig olvasni.

A sáskák eredete a Gears II-ben derült ki, amikor a csapat a New Hope Research Facility-be megy, és találkoznak azokkal tartályokban tárolt lényekkel.

Azok a Sire-ek, eredendően emberek voltak, de az imulzióban élő mutagén mikróba hatására alakultak át. Az utódaik lettek a Sáskák. A New Hope kutatói tanulmányozták őket, azonban mikor a létesítmény létezésére fény derült az Ingaháború során, a kormány bezáratta, és szélnek eresztette a tudósokat, akik a családjaikkal és az alanyaikkal elvonultak a föld alá Niles Samson, az intézet igazgatójának vezetésével - egyébként ő volt Myrrah apja.
# jenö 2019-06-18 22:43
Köszönöm az infót:)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta