Ki van itt?

Oldalainkat 761 vendég és 0 tag böngészi

avengers v1 305 00 hirNem, a hír címének ellenére nem a Kék Osztriga bárba látogatunk el a Bosszú Angyalai 305. részében, hanem a lávaemberek tesznek látogatást hőseinknél. Az Ostromhoz hasonlóan ez a történet is megjelent már nyomtatásban, a régi Marvel Extra sorozat lapjain, de itt most digitális minőségben, új (ha nem is feltétlenül jobb) fordításban olvashatjátok az egész történetet. Aminek a kezdetén Kapi összerántja az Angyalokat, hogy az új olvasók is kicsit jobban megismerhessék őket. Majd, miután nagy részük távozik, a többiek egy laza kis edzésen vesznek részt. Azonban az edzés végét egy hatalmas rengés zárja le, és az Angyalok rádöbbennek, hogy néha valóban a hegy megy Mohamedhez. És ez nem feltétlenül jó. Ráadásul a lávaemberek a végén felidézik Adele méltán népszerű slágerét: Rollin’ in the deep…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2018-12-02 12:30
Azt hiszem ez a durva, 24 fős kiosztás bárki ellen elég -kivéve tán kozmikus bajkeverők. :) (Thanos ellen gondolkozok) tán csak Vasember hiányzik!
# Farek 2018-12-03 12:32
Kemény csapat, bár azért van pár kakukktojás, aki csak létszámot növel, de hatalmat e pillanatban nem képvisel. Csodakapitány, ex-Lény. De igen, elég komoly csapat. Bár a v3-as sorozat kezdetén lehetett látni, hogy a nagy létszám nem feltétlenül jelent automatikus sikert is.
# Bran Galed 2018-12-03 16:29
:) :D Hát ja, ott Bestia 39 bosszúállóról beszélt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta