Ki van itt?

Oldalainkat 1477 vendég és 0 tag böngészi

gow 19 hirSziasztok!

A mai frissítésünk tárgya a Gears of War című sorozatunk, melynek tizenkilencedik számával végül eljutottunk az első sorozat utolsó történetszálához, mely a Mocskos kis titkok címre hallgat és annak idején a játékszéria 3. fejezetének felvezetésére volt hivatott.

A történet egyes felvonásaiból megtudhatjuk mi történt az emberiség maradékával, miután a félresikerült Landown-küldetés (erről a 7. számban olvashattatok) csúcspontjaként a Delta-osztag megküzdött egy addig nem ismert organizmus által megfertőzött úgynevezett Lambent Brumakkal (lásd a bal oldalon), ami halálakor oly erővel robbant fel, hogy a detonáció elsüllyesztette Jacintót, az emberiség utolsó védőbástyáját is. A menedék nélkül maradt emberek kénytelenek szembenézni a ténnyel, miszerint a sáskák ellen vívott háború véget ért, de az igazi harc a túlélésért csak most kezdődött el...

Amit még hozzá szeretnék fűzni az aktuális fejezethez az pedig nem más, mint a szokott mantrám: ha tetszett a történet ajánlom figyelmetekbe a magyarul is beszerezhető Gears of War regényeket, melyek lényegében ugyanezt az időszakot fedik le, csak sokkal részletesebb betekintést kapunk az itteni eseményekbe. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2018-07-14 09:11
Ebbe a sorozatba is belekezdtem. sok bennne a duma. nem tetszik.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta