Ki van itt?

Oldalainkat 1700 vendég és 0 tag böngészi

gow 16 hirSziasztok!

A mai nap, jókora kihagyást követően ismét ellátogatunk a Serára a Gears of War 16. számának keretein belül.

A mai füzet, az előzőhöz hasonlóan ismét egy önálló, antológia történet. Ezúttal Hoffman ezredes fiatalkorába kapunk betekintést, valamivel az Üllő Kapu ostromát követően. Némi rálátást kapunk kapcsolatára a feleségével, illetve barátságára Bai Takkal, a pesanga felderítővel.

A mindenképp említést érdemel, hogy ez a történet és a lésőbbiek remekül kiegészítik a Tuan és a Szukits Könyvkiadók által kiadott Gears of War regényeket, amiket a fordításbeli különbségek ellenére - két kiadó számos dolgot máshogy fordított - csak ajánlani tudok, mert Karen Traviss (aki a mai füzetünk és a Star Wars Republic Commando sorozat szerzője is egyszemélyben) valami istentelenül hangulatos történeteket alkotott, élettel töltve megy egy elpusztult világot. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2018-02-18 19:06
A játékot youtube videó alapján nem probálom ki. Vagyis ez nem fogott meg.
# Kamiontauri 2018-02-19 14:45
Fú, a játékot nagyon csípem, a képregények is nagyon tetszettek. Lenne egy olyan kérdésem hogy, ugye a játék első részét felújították és abba került bele bónuszképregény, a játékban lehet feloldani a lapjait. Ennek a fordítása kilátásban van? Nem tudom hogy megjelent-e nyomtatásban, vagy mint "rendes" képregény a játékon kívül.
# Aldarion 2018-02-20 14:07
Igen, megjelentek, méghozzá ebben a sorozatban.
Az Gears of War: Ultimate Edition-ben az alábbi füzetek kerültek be feloldható tartalomként:
- 8. szám: Harper története
- 15. szám: Ők is szolgáltak
- 16. szám: Láthatatlan
- 17. szám: Kimondatlan
- 18. szám: Ígérd meg

Úgyhogy, mint láthatod, az első három történet máris olvasható, a többi pedig hamarosan érkezik.

Ezt a sorozatot követően sokáig csend volt a cím körül, de nemrég az IDW kiadó publikálni kezdett egy új minit, The Rise of Raam címmel, ami az első rész főgonoszának történetére koncentrál.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta