Ki van itt?

Oldalainkat 1239 vendég és 1 tag böngészi

  • fmisi

hzs advent24 1 hir

Íme, elérkezett hát az adventi naptárunk utolsó napja is! Reméljük, hogy mindenkinek elnyerte a tetszését, hogy ez a kis újításunk, hogy most decemberben újra régi fényében tündökölt a HálóZsák, és minden napra jutott valami olvasnivaló. Egy kicsit belehúztunk ebben a hónapban, mielőtt januárban a hagyományos téli szünetünkre vonulnánk. Persze azért ebben az oroszlánrészt a Star Wars részleg vette ki leginkább. És ha már a régi fényt említettük, úgy gondoltuk, hogy az utolsó napra csináljunk egy igazi retró hangulatú frissítést. Akik régebb óta követnek minket, azok tudják, hogy régebben volt egy olyan időszak, amikor ritkábban frissült a weblap, de olyankor több képregény is kikerült egyszerre az oldalra. Most, karácsony alkalmával, egy újabb ilyen frissítést kaptok tőlünk. Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, hogy milyen képregényeket hozott ide a Jézuska!

hzs advent24 0 hir

Elsőként a gyermek és felnőtt olvasóknak egyaránt kedvezve egy karácsonyi Disney történettel lepünk meg titeket, melyben Donald és a kiskacsák boszorkányos kalandba keverednek a varázslatos aranyló karácsonyfa megszerzéséért folytatott küzedelemben. 

hzs advent24 2 hir

A szentestei frissítésből természetesen a múzeum sem maradhat ki, és ennek az egyik képregénye a Csodálatos Pókember 101-es száma lesz. Ez egy könnyedebb hangvételű füzet volt, ami azért is volt érdekes, mert egy nagyon komor és komoly hangvételű sztorit, a Peter Parker Pókemberben már megjelent Bennünk Lakozó Gyermek című sztorit követte az amerikai megjelenés szerint. Így belegondolva, elég éles váltás volt ez akkoriban, de ezt ti is meglátjátok majd. A füzetben persze van egy második, klasszikus történet is, amelyben a képen látható Pókmobil tűnik fel. Tehát semmiképp ne hagyjátok ki ezt a képregényt!

hzs advent24 3b hir

Aztán folytassuk a sort Buffyval, akiről elmondhatjuk lassan már, hogy a HálóZsák saját bejáratú vámpírvadásza. A mai karácsonyi frissítésben rögtön két számot is kaptok tőlünk, ugyanis Tipca elhozta nektek a Visszavonulás negyedik és ötödik részét is.

 hzs advent24 4 hir

És ugye nem unjátok még a Star Wars képregényeket? Na azért!! Mert, ahogy ígértük, újabb történetet zárunk le. Aki látta az új filmet, el is olvashatja. Aki meg nem, az meg igen. Vagy nem? De! Ezzel azonban még nincs vége a decemberi Star Wars dömpingnek, visszatérünk, mint a Jedi!

hzs advent24 5 hir

A második múzeumi képregény pedig nem más lesz, mint a Berci tizedik, és egyben utolsó száma. Ezzel a képregénnyel egy újabb sorozatot sikerült befejeznünk. Reméljük, hogy ez a sorozat is sok örömet okozott nektek.

hzs advent24 6 hir

Végül, de nem utolsó sorban, egy felújított képregénnyel is szolgálhatunk nektek. Ez pedig egy olyan történet, amit még az oldal alakulásának első évében készítettünk el először. Így igencsak ráfért már egy renoválás. Ez az X-Men a Bosszú Angyalai ellen első száma. Tehát igazi retró küzdelemnek lehetünk szemtanúi benne.

Ennyi volt az utolsó adventi frissítésünk. Ezúton is kívánunk boldog, békés, és képregényekben gazdag karácsonyt minden olvasónknak! Ha gondoljátok, a fórum off topikjában nyugodtan megoszthatjátok velünk, hogy milyen egyéb képregényt találtatok otthon a karácsonyfa alatt. Még azért idén jelentkezünk egy-két frissítéssel, de előljáróban felhívjuk a figyelmet, hogy jövőre is van még pár meglepetésünk, elég csak arra gondolnotok, hogy 2018-ban újabb jubileumi dátumhoz érkezik az oldal, ugyanis 15 éves lesz a HálóZsák! Tehát lesz miért várni az újévet.

spidey xmas sign

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-12-24 12:06
Hú mennyi minden !!!! Köszönöm! :) :D
# unom 2017-12-24 14:41
Köszönjük! Boldog Karácsonyt!
# HeirToGrievous 2017-12-24 20:08
Egy pillanatra azt hittem, hogy a Donald Kacsában a varázsfenyőfás történet lesz, amit egy kínai öregembertől kaptak.
Na, nem baj. Ezt a történetet még úgysem ismertem.

Most, hogy befejeződött, egalább a Jedi Tanácsot is el tudom olvasni. Annak idején valamiért lemaradtam a Semic-es kiadásról. :/
Köszönet a sok különböző történetért!

Boldog Karácsonyt! :)
# Bran Galed 2017-12-24 21:03
Kíváncsi lettem hogy a Magnetos pernek mi lett az utóhatása!? Lett belőle háború vagy bármi?
# HZsTeam 2017-12-25 07:47
Igazából ez volt az utóhatás. Mert ugye ez a sztori az Uncanny X-Men 200 folytatása, ahol először próbálták meg perbe fogni Magnetót. Az ember-mutáns gyűlölet ugyebár megmaradt, hiszen az folyamatosan végigkísérte a címet. És mint tudjuk, Magneto is hol a jó oldalon állt, hol a rossz oldalon ezek után is.
# tomyx20 2017-12-24 21:32
Ti vagytok a legjobbak. Boldog karácsonyt!
# ntglaci 2017-12-25 09:03
Köszönöm! Boldog Karácsonyt nektek is!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta