Ki van itt?

Oldalainkat 397 vendég és 0 tag böngészi

hepiend magazin 13 hirSziasztok!

Minden jó, ha jó a vége! Legalábbis így tartja a mondás, és angolul erre van a szó, hogy happy end. Most a Hepiend magazin utolsó számával jelentkezünk, ami még 1991 decemberében jelent meg. Akkor még nem lehetett tudni, hogy többé már nem lesz folytatása a képregénynek, legalábbis ezt nem hozták az olvasók tudtára, csak később lepődött meg rajta az olvasó, amikor kereste volna az újságosbódéknál (akkoriban még volt ilyen is), de nem találta. Szerencsére az utolsó füzetbe olyan történeteket rakta bele, amelyeknek nem volt folytatása, így nem maradt félbe sztori emiatt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-10-16 16:47
Akkor a felszabaduló honosító kapacitás a DC univerzum felé mozdul? :)
# HZsTeam 2017-10-16 18:43
Sajnos több szempontból sem helytálló a kérdésed. Először is, ezeket eddig sem kellett honosítani, hiszen ez a régi megjelenések digitalizált változata. És maga a múzeum rovat sem fog megszűnni, az folytatódni fog továbbra is, csak ennek a sorozatnak értünk a végére.
Másrészt, mivel DC-ből bőven jelenik meg manapság az újságosoknál, így azokból maximum csak olyan honosítások fognak kikerülni, amelyeket már régebben megcsináltunk és még nem publikáltunk. De mielőtt nagy reményeket keltene ez a kijelentés benned, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, ez konkrétan ki fog merülni Farek Superman/Batman - Generations III honosításával. Azon felül semmi DC képregénnyel nem fogtok nálunk találkozni a közeljövőben.
# Bran Galed 2017-10-18 19:29
Nem is gondolom hogy a Múzeum részleg megszűnik! :)
Hajrá sokáig Hálózsák! Rulez forever!
# solymosgyu 2017-10-17 15:48
Én fekete-fehérsége miatt kihagyom. A conan könyvek unalmasak.
# gyurcyka 2017-10-18 10:59
Hali!érdeklődnék hogy fantom képregények lesznek még majd? a kezembe került egy klasszikus ff fantom.a cime:fantom szinre lép.
# Micho 2017-10-18 16:59
Sajnos konkrétumokkal egyelőre nem tudok szolgálni Fantomot illetően... de úgy tűnik, a fekete-fehérsége miatt solymosgyu is kihagyja, márpedig az ő véleményét mindig meghallgatjuk.
# ntglaci 2017-10-21 09:30
Szerintem azért mert egy képregény fekete-fehér még lehet jó! A Fantom-ok (frew) között is vannak kimondottan jók! Igaz a Conan nem igazán tartozik a legjobbak közé, de azért van helye az FF képregényeknek. A 40-esek generációja ezen nőtt fel! Köztük jómagam is!
Továbbra is éljen a Múzeum részleg!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta