Ajánló

Boszorkányok órája 01
Fantasy

Boszorkányok órája 01

Hozzászólások

Ki van itt?

Oldalainkat 229 vendég és 4 tag böngészi

  • ambrusur
  • Gaben87
  • M.B.
  • THX1138h

avengers v1 170 00 hirNem, a Bosszú Angyalai 170. része nem a britek volt vezetőjére, Margaret Thatcherre utal, hanem Ultron menyasszonyára, Jokasztára! Akit az Angyalok kúriájába vitet Fullánk, hogy megvizsgálja, hiszen csak nemrég találkoztak vele és kapcsolták le (161-162-es részek az oldalon). Persze, ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, a dolgok elszabadulnak, és az Angyaloknak hirtelen tele lesz a kezük Jokasztával. Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, úgy tűnik, még Amerika Kapitány és Vasember is a robotnő oldalán áll! Ami annak fényében elég meglepő, hogy az előző részben eléggé összekaptak, és eme füzet elején próbálják csak rendezni ezt… Pár oldal erejéig pedig haladunk tovább a Korvac-sagával is, ugyanis láthatjuk, hogy az Őrzők szemmel tartják az ifjú Vance Astrót. Szükség is van rá. A 169-es részt pedig azért hagytuk ki, mert annak idején egy valódi töltelék történt volt, ami igazából semmilyen szinten nem kapcsolódott az éppen futót fő történetvonalakhoz, csak időhúzás jelleggel jelent meg. Ráadásul nem is túl jó. Majd talán, egyszer nagy sokára láthatjátok. De azért vegyetek addig levegőt.

Szólj hozzá!

Hozzászólások  

# dorian07 2017-07-15 11:27
Már hosszú ideje megakartam kérdezni, így hát felteszem a kérdést: Jelenlegi állapotában érthető a történetfonal? Tehát nem okoz problémát, hogy a 20. után az 56. epizód jön? Tudjátok, én megszállottja vagyok a sorrendnek, és sokszor a hiányzó számok miatt nem merek belekezdeni egy sorozatba. Előre is köszönöm a választ!
Válasz
# Farek 2017-07-16 21:18
Ha annyira ragaszkodsz a folytonossághoz, akkor nyilván zavaró. De alapvetően igyekeztem az elején úgy válogatni a történetek közt, hogy megállják magukban a helyüket. Szóval szerinte nyugodtan vágj bele. Maximum kérdezel. :)
Válasz
# Bran Galed 2017-07-15 19:50
Kösz a honosítást!
Válasz
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta