Ki van itt?

Oldalainkat 1733 vendég és 1 tag böngészi

  • BatBen

avengers v1 167 00 hirBocsi, tegnap este némi családi iszogatás miatt elfelejtettem délelőttre kiposztolni a mai frissítést. De még ma van, szóval tessék. :) Egy újabb klasszikus történetet indítunk el a Bosszú Angyalai 167. részével, mégpedig nem mást, mint a híres-neves Korvac-sagát! A sokat és sokszor emlegetett sztori ezzel a résszel kezdődik, ahol a Bosszú Angyalai vészhívást kapnak Nick Furytól, hogy egy rejtélyes és hatalmas űrjármű tűnt fel a SHIELD űrállomása mellett. Az Angyalok elindulnak, hogy kivizsgálják a jelenséget, de látható, hogy köztük is van nem kevés feszültég. Végül belebotlanak a Galaxis őrzőibe (még az eredeti felállás szerint, nem a mostani, mozis verzióba ;) ), akik elmesélik nekik, hogy miért is utaztak térben és időben ilyen messzire. Mindeközben Darázs első divatbemutatója érdekes fordulatot vesz egy nem várt vendég érkeztével, és a nagy kavarodásban senki sem veszi észre, hogy mi történik a háttérben…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2017-06-06 19:27
Igazi hangulatos "kezdet rész" , bár az őrzők mondokájába bele lehet gabalyodni. Elég lett volna Ennyi: Elszökött ebbe a korba, elkapni nem sikerült.
Tchüss. :)
A keretek elég jók. Nem értem anno minek kellett az Őrzők keretét lecserélni - nem mintha a Starlord, Groot, Rocket Racoon, Yondu, Gamorra, Drax, Warlock, Mantis felállás rossz lenne........
Egyszóval igazi, régi vonalas, golden agehoz méltó mű és kösz a honosítást. Angyalok gyülekező !!!!!! :D
# Farek 2017-06-07 10:24
Nagyon szívesen, igazán örülök, hogy ennyire tetszett. Maradj velünk, mert a tervek szerint kéthetente jön a folytatás, szóval egy darabig még velünk maradnak az Őrzők.
A csapattagok cseréje pedig elkerülhetetlen minden ilyen történetnél. De hát egy sportcsapatnak is vannak - jó esetben cseréi. És az Aranycsapat tagjai is - ha még élnének - már elég idősek lennének, hogy ne kergessék olyan lendülettel a labdát. :)
Szóval nekem alapvetően a tagcserével nincs bajom, csak azzal, ha a minőségi csere minőségromlással jár. :)
# Bran Galed 2017-06-07 18:29
Tényleg! Mi a Scene véleménye a legujabbkori történésekről? ( burok a föld körül, Amerika Kapitány súlyosan átállt - mégis felbukkan egy Steve Rogers hasonmás * vagy ő az eredeti *, a földönkívüliek is Hydrások, Ms. Marvel a szakadék szélén, a képregény 90%-a szöveg, stb. )
# Farek 2017-06-19 09:27
A többiek nevében nem tudok beszélni, a magaméban meg pláne nem, mert kb másfél hónapja baszakszik a DC+++-om, és azóta nem jutottam új képregényekhez. De amint helyreáll a világ rendje, behozom a lemaradást. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta