Ki van itt?

Oldalainkat 762 vendég és 1 tag böngészi

  • asoka133

f4 250 hirSziasztok!

Ahogy megszokhattátok már az elmúlt években, ilyenkor januárban mindig egy kis téli szünetet szoktunk tartani. Egyrészt ilyenkor pihenünk, és ilyenkor próbálunk meg egy kicsit előre dolgozni, hogy legyen mit olvasnotok az elkövetkező hónapokban. De azért vagyunk olyan jó fejek, hogy csak nem hagyunk titeket olvasnivaló nélkül. Persze a most kikerülő képregény sem új minden szempontból. Tavaly év vége felé már találkozhattatok az oldal egyik zászlós címének, a Bosszú Angyalainak két olyan régebbi számával, amelyet felújítottunk. Most ugyanez történt egy másik, az oldal szempontjából is fontos helyet elfoglaló sorozat, a Fantasztikus Négyes két korábbi számával. Ezért hashtageltük ráncfelvarrásnak a hírt. :) Habár annak idején ezek a képregények is, a lehető legjobb elérhető minőségben kerültek fel az oldalra, az új HD felbontású digitális képregények mellett láthatjuk, hogy ezek felett is eljárt az idő. Így most előszedtük a Marvel mostohagyermekének számító F4 egyik jubileumi pillanatát, nevezetesen a 250. jubileumi számot, és felújítva elhoztuk nektek. De persze mivel a füzetben futó történet nem abban a számban kezdődött, ezért "kapcsolt áruként" elhoztuk a 249-es számot is. Így előtte azzal a füzettel kezdjétek az olvasást.

A végére pedig csak annyit tennék hozzá, hogy ajánlanám ezt a két honosítást két embernek, akik pont ma ünneplik a születésnapjukat. Az egyik a kisfiam, a másik pedig nem más, mint az oldal egyik alapítója, és vele együtt annak idején ennek a sorozatnak is a bábáskodó elindítója, aki nem más, mint a hamburgerek réme, a bajszos Fantom, alias Micho. Ezúton is kívánok mindkettejüknek boldog születésnapot!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Dr. zacC 2017-01-13 19:36
Boldog születésnapot mindkettejüknek akkor!:)
# ize-mize 2017-01-17 09:43
Jó pihenést, illetve munkát (ez egy paradoxon).
Boldog születésnapot !
Egy közérdekű segítség. Biztosan mások is vannak így mint én. A No.1 a Hálózsák nekem ti vagytok az etalon és szerencsére ha itt nem találok valamit, ti gondoskodtok róla, hogy más képregényes oldalon kereshessem azokat a linkek segítségével. Egyfajta null kilométerkő az oldal:). Az allcomics megváltoztatta az elérhetőségét a következőre: http://allcomics.rf.gd/news.php?i=1. Mégegyszer köszönöm a munkátokat és pihenjetek eleget.
# HZsTeam 2017-01-17 21:17
Köszi mindent, örülünk, hogy így érzed! :)
Az Allcomics linkjét pedig javítottuk. ;)
# ize-mize 2017-01-19 18:18
Hi, az allcomics új címe sem jó már, nem tartott sokáig. Valami vita a szolgáltatóval. A facebook-os oldalukon leírják pontosan a problémát, gondolom oda majd kiírják az új elérhetőséget is. Bocsánatot kérek nem volt szándékomban fals információt adni.
# zajrus 2017-01-22 17:44
Már megyünk ;) http://allcomics.rf.gd/news.php
# HZsTeam 2017-01-21 07:44
Hát akkor majd javítjuk a linket, ha helyreáll náluk minden.
# misike 2017-01-29 18:59
HELLO! bocsi hogy ide irom láttam oldalt szerepel egy darkness képregény oldal, azt szeretném kérdezni nem lehetne az azon lévőket elérhetővé tenni ezen az oldalon mert nagyon jó képregényeknek néznek ki köszi
# HZsTeam 2017-01-30 12:16
Szia! Sajnos nem. Több oka is van, hogy miért nem, de ezeket most nem részletezem. Szólni kell Darkness-nek, hogy a feltöltései már nem elérhetőek, hátha fel tudja tenni őket újra.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta