Ki van itt?

Oldalainkat 808 vendég és 1 tag böngészi

  • Maci83

transformers v1 100 hirSziasztok!

Hát végül ez is eljött... Elérkezett az ideje, hogy közreadjuk a két és fél évvel ezelőtt útjára indult Transformers sorozatunk, az Első Regeneráció univerzumát lezáró 100. számát. Hosszú és döcögős út vezetett idáig, de végül csak eljött ez is, így arra gondoltam, hogy karácsony alkalmából átnyújthatnánk számotokra ezt a dupla hosszúságú történetet, amelyben elbúcsúzunk a - sokunk gyermekkorát meghatározó - kedvenc karaktereinktől, és megtudjuk, hogy mai fejjel, ennyi év után, milyen véget szánt számukra Simon Furman.

Rodimusz és csapata visszatér a Kibertronra, ahol kénytelenek szembesülni azzal, hogy a világot bekebelezte a Sötét Mátrix. Az új helyzet azonban nem csak a Kibertron végét jelenti, hanem ha a Sötét Mátrix vágya teljesül, azzal kárhozatra ítéli az egész multiverzumot. Rodimusz felveszi a harcot, de végül egy olyan döntés meghozatalára kényszerül amely örökre megváltoztatja az alakváltók sorsát...

És végezetül, noha a búcsú jelen esetben csek erre a sorozatra vonatkozik, februártól az alakváltók visszatérnek hozzánk, azért ezúton szeretnék mindenkit meginvitálni egy jó kis nosztalgiázásra, akár itt, a kommentek között, akár a fórumon. Gyertek, meséljétek el, mit jelentett számotokra ez a sorozat, honnan vagy hogyan ismertétek meg az autobotokat és az álcákat, illetve melyek a legemlékezetesebb pillanatok, amikre máig szívesen emlékeztek vissza! Gyertek, dobjuk fel kicsit a Fórumot, és mondjátok el a véleményeteket Rodimuszék búcsújáról!

Jó olvasgatást és ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek a Transformers részleg nevében!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# acélfej 2017-01-05 10:56
Ahhoz képest, amekkora rajongója voltam gyerekkoromban a Transformers képregénynek, figuráknak, annyira lanyhult a lelkesedésem felnőttkoromra. Ez az Első regeneráció alapvetően jól indult, de a végkifejlet nagyon semmilyen... Nyitva maradt a történet.

Acélfej
# KiD2 2017-01-07 21:41
Nekem összességben nagyon tetszett, de a végével kapcsolatban egyetértek sajnos.
# zotyo_a_gazdasz 2017-01-08 21:34
Köszönöm szépen.

Nagyon jó a sorozat, de a vége kicsit szomorú lett.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta