Ki van itt?

Oldalainkat 965 vendég és 0 tag böngészi

transformers v1 98 hirSziasztok!

A hosszúr nyúlt pihenőnket követően azt hiszem elmondhatjuk, hogy elég temékeny októbert tudhatunk a hátunk mögött - és magunk előtt -, legalábbis a Transformers fronton, de azért nem áltatlak titeket, novembertől már nem lesz ekkora a tempó, de azért vissza se szándékozok venni, havi két füzet az ongoingokból és esetenként egy-egy extra TF a jelenlegi ütemterv, nem több, nem kevesebb. Ilyen extra füzet a mai is, amire pár nappal ezelőttig még én sem számoltam az októberi menetrendünkben, de Tyrant mester, akinek sajnos meglehetősen szűkös mostanság a szabadideje, elhozta nektek az Első Regeneráció 98. számát!

Miután Jhiaxus felfedte a lapjait, az autobotok döntésre jutnak - ha már évmilliókig harcoltak az otthonukért, nem most fogják harc nélkül feladni, így Rodimusz vezetésével megindul az ellentámadás. Eközben a Földön is váratlan fordulatot vesznek az események, amikor a Nebulosra vezető űrhíd váratlanul megnyílik, és megjelenik a tébolyult Fort Max. Miközben az események egyre sötétebb fordulatokat vesznek, fény derül a háttérben ténykedő erők kilétére is... Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# joustoe 2016-10-23 12:15
sziasztok! mikorra várható az utolsó két rész?
Nagyon szépen köszönöm ezt a részt is!
ui.: Póklány téren mikor lesz folytatás?
+1 # Aldarion 2016-10-24 10:54
A folytatás konkrét időpontja nincs még kitűzve, a fordítást már leadtam, innen már csak Tyranton múlik, hogy mikorra lesz ideje befejezni a következőt.
+1 # ntglaci 2016-10-24 18:27
Számomra az Első regeneráció sorozat a legjobb TF széria!
Köszönet az újabb részért!
ntglaci
# zotyo_a_gazdasz 2016-11-01 12:41
Egyre érdekesebb a történet.
Alig várom a folytatást :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta