Ki van itt?

Oldalainkat 898 vendég és 1 tag böngészi

  • roberto83

tf mtmte annual 2012 hirSziasztok!

Máris dübörgünk tovább a Transformers - Többek, mint aminek látszanak című sorozatával, ám ezúttal nem a számozott füzetek kerülnek sorra, hanem a Prímusz című 2012-ben kiadott különszám.

Az Elveszett fény folytatja útját a Fény Tanácsának otthona, az Új Kristályváros felé. Azonban ahogy közelednek, úgy veszik kezdetüket a fedélzeten a furábbnál furább események: Hátsóajtó ünnepélyes autobottá avatásán Rodimuszt megszállja egy ismeretlen erő, a gyengélkedőn heverő öntudatlan betegek furcsa tüneteket produkálnak, s végül még a holtak is felélednek. Eme események óhatatlanul előhozzák az alakváltók népének sajátos misztériumait, a legendáit és tényeit. A hit és a realitás csap össze hőseinkben, miközben próbálnak rálelni az eseményeket kiváltó tényezőkre.

És mintha ez önmagában nem lenne elég, a Kristályvárosban egy újabb rejtély fogadja az utazókat, melynek kulcsa egy ősi, a korok és mítoszok homályában rejlő, haldokló lény elméjében rejlik. De a válaszok megszerzéséhez egy olyan útra kell lépniük, mely sosem volt igazán az autobotok sajátja...

Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# joustoe 2016-10-16 14:56
végre ismét TF remélem ez így is marad minden hétvégén :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta