Ki van itt?

Oldalainkat 788 vendég és 0 tag böngészi

tf mtmte 06 hirSziasztok!

Mint azt észrevehettétek az utóbbi időben némileg akadozik a TF rovat - újfent - de sajnos ezzel nem tudunk egyelőre mit tenni, remélem némi vigaszt jelent, hogy nem olyasmi áll a háttérben, mint pl. hogy le akarjuk állítani a szériát. Mert azt eszünk ágában sincs, viszont itt a nyár, család, munka, stb... Nem minden jön össze úgy, ahogy azt szeretnénk, így van ez például Tyrant szabadidejével is...

De hogy ne fecsegjek össze vissza, ideje, hogy a mai frissítésünk tárgyáról is ejtsek pár szót. Az Elveszett Fény tovább szeli az űrt, keresve célját - ami egyelőre messzebb van, mint Makó Jeruzsálemtől, de ezt nem rójuk fel hőseinknek, elvégre akit egy robbanás hajít át egy fél galaxison, attól nem várjuk el, hogy a frizura tökéletesen tartson... 

Amellett ott van még az is, hogy a legénység a közelmúltban új tagokkal bővült, mint például az éveken át kómában lévő Fort Max, aki nem igazán tudja, mihez kezdjen az új helyzettel, így hamarosan Küllő díványán találja magaát, ami nincs éppen ínyére... Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zotyo_a_gazdasz 2016-07-17 08:25
Végre!
:)
# lombard 2016-07-17 11:04
Első Regeneráció maradék részei idén még ki fognak kerülni?
# roberto 2 2016-07-17 18:08
Szerintem nem kell mentegetőzni, egyszerűen ilyen az életvitel :)
Mintha nem emlékeznénk arra, milyen volt napokat várni a képregények megjelenésére az újságosoknál a 90-es években. Ami sajnos az évtized végére le is hanyatlott ilyen-olyan problémák miatt.
# Egy rajongó 2016-11-10 14:28
Sziasztok,egyertelmü ti is emberek vagytok vannak igényeitek,es vannak jó és rossz pillanatok mikor nincs ehez kedve az embernek de valami eszméletlen jó dolgot csináltok ezen az oldalon és ez a sorozat nagy segitség nekem a minden napokban....persze nem a tanulasban hanem a világszemléletemben segit, várom már a folytatást de addig tanulhatom az angolt.....mert max csak angolul tudnám tovább folytatni a sorit de még is más ha az ember sajat anya nyelvén olvashat.Addig is köszi azoknak az angol iQ bajnokok nevében mint én.(Utóbit senki se vegye magára mert manapság már mindenki löki az angolt ez csak az én hiányosagom.)
Köszi és pá!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta