Ki van itt?

Oldalainkat 1039 vendég és 0 tag böngészi

avengers v1 300 00 hirJubileumi résszel folytatódik az oldalon a Marvel leghatalmasabb hőscsapatának kalandozása, mert elérkeztünk a Bosszú Angyalai 300. részéhez. Ez egy extra hosszú, mozgalmas történet, amiben megérkezik az idióta jelmezek bajnokságán bronzérmes Gilgames, hogy szörnyeket öljön, az Angyalok visszaszerzik Franklint Dadustól és Árvagyárostól, megint elvesztik őt, a nyomába erednek, megküzdenek egy rakás démonnal, valamint az időben elveszett Kang által a segítségükre küldött Méretváltóval (igen, komolyan!), ismét visszaszerzik Franklint, és a végén szép halkan megalakítják az új csapatot, mert mindegyikük becsokizik Susan Richards kemény fenyegetésétől.
További szolgálati bejelentés, hogy egy időre leállunk az Angyalok eme csapatfelállásának közlésével. Ugyanis szeretném, ha a nyugati parti vonal is becsatlakozna, amihez viszont az kell, hogy utolérjük magunkat, amihez pedig az kell, hogy Peter P. sikerrel legyűrje a magánéleti teendői egy részét, úgymint vizsgák. De nem kell aggódni, nem állnak le az Angyalok kalandjai. A következő hónapokban, amíg ez a felzárkózás megtörténik, angyali érdekeltségű miniket, valamint régi, klasszikus történeteket honosítunk. Igazából az egyik legnagyobb klasszikus már el is készült. :) Szóval ne aggódjatok, ez az új felállás is visszatér előbb-utóbb, és addig sem maradtok nélkülük.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2016-05-23 20:25
Ők a királyok!!!! Köszönöm a fordítást. Jöhetne egy kis Justice Society of America is, mert ők meg a második legnagyobb királyok :) :(
# Farek 2016-05-24 10:37
Hát, JSA-t itt ne várj. De az Angyalok töretlenül érkeznek. ;)
# forintuser 2016-05-24 15:28
BA+F4? Legjobb választás együtt.
# Farek 2016-05-24 16:09
Örülök hogy tetszik. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta