Ki van itt?

Oldalainkat 496 vendég és 0 tag böngészi

tf mtmte 05 hirSziasztok!

Véget ért a téliszünet, ideje visszarázódni a menetrendünkbe. Hogy mindez mit is takar pontosan? Nos kezdésnek a Többek, mint aminek látszanak című Transformers sorozatunk ötödik fejezetét, amelyben folytatódik a decemberben félbehagyott kórházi krízis a Delphi nevű autobot helyőrségen.

Miután a két álca rajtaütött a hőseinken, igen váratlan fordulatot vett az amúgy elég zűrösnek tűnő helyzet, hisz színre lépett a hosszas szendergését követően egy egészen új korszakra(?) eszmélő Fort Max is, aki kellőképp morcos hangulatában leledzik ahhoz, hogy ne akarjon finomkodni. És nem is teszi. Ezt követően kezdetét veszi a ki vagyok én, majd a helyzet válságossá fordul, mikor az ellenőrizetlenül tomboló ragály hőseinket is leteríti. Azonban nincs az a halálos kór, ami megakadályozhatná az autobotok vezető tisztiorvosát abban, hogy rendet csináljon a saját portáján.

Jó szórakozást!

Ami pedig a 2016-os év alakváltó terveit illeti, szép komótosan csordogálni fognak a Regeneráció füzetek, hamarosan szintre szeretném hozni az Álcázott robotokból felhalmozott lemaradásomat, terítékre fog kerülni az Autokrácia folytatása, és még egy-két különálló történet is reflektorfénybe kerül, ha minden a terveink szerint alakul az idei évben...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# zotyo_a_gazdasz 2016-02-07 09:02
Végre!
:)
Köszönöm szépen.
# AdamK88 2016-02-07 10:03
Köszönöm szépen a fordítást! Már várom is a kövi részt! :)

Nem semmi egy rész volt ez. Pharma-ra pont nem gyanakodtam., hogy áruló lenne! De Racsni újfent nagy volt. Mentő meg zseniálisan uralta a helyzetet. Kíváncsi leszek, hogy Racsninál hogy fognak beválni az új kezek :)

Na és Hátsóajtó és Maximus?! A bekezdés, a számok! Kíváncsivá tett :)

Úgyhogy tényleg várom a folytatást :)
# zotyo_a_gazdasz 2016-02-07 17:48
Nagyon jót nevettem Riadó kezelésének feljegyzésein :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta