Ki van itt?

Oldalainkat 847 vendég és 0 tag böngészi

sw vaders quest hirMai Star Wars frissítésünk tényleg a réges-régi időkből származik. Akkoriban még nem tudtunk annyit a messzi-messzi galaxisról, mint manapság, nem volt olyan komolyan kidolgozott "történelem" sem (amit aztán a Disney egy tollvonással elintézett). Ez a sztori még a klasszikus, kicsit... khm... bugyuta Star Wars időket idézi, és minden korosztálynak jó szórakozást nyújthat, nincs mellette 12-es karika.

Aztán év vége lévén egy kis számvetés:
Ez évben sikerült 28 új füzetet prezentálnunk nektek, emellett megjelent 30 olyan füzet, amely valamilyen formában (itt vagy a Semicnél papíron) már egyszer napvilágot látott. Egy kicsit rendberaktuk a Klónháborús szekciót, immár (majdnem) teljes az elsőtől a hetedik kötetig. A Hagyaték sorozatból sincs már sok hátra, tán jövőre be is tudjuk fejezni. A Köztársasaságot folyamatosan foltozgatjuk, igyekszünk elérni a Semic által kiadott füzetekig. Időről időre felbukkan egy-egy Birodalom sztori is vagy más, már kiadott történet (pl. Dark Empire), hogy ne legyen olyan egyhangú a paletta...

Azt gondolom mindenki eldönti majd, hogy csillagháborús szempontból jobb vagy rosszabb évet vár. Valószínűleg legtöbbünknél az új film lesz a vízválasztó. Az újból fellángoló láz hozott rengeteg könyvet a Szukits jóvoltából, képregény is akadt itt-ott, igaz ez utóbbi inkább csak elektronikus formában, de az is valami. Köszönet nektek, olvasóknak az egész évi figyelemért, reméljük jól szórakoztatok!

Végül pedig köszönet mindenkinek, aki segítségünkre volt valamilyen formában: Aldarion ("kiadó"), Farek ("kiadó"), Gorgonita (lektor), GZ (fordítás), Kenand (fordítás), Paul (lektor), Rincewind (beírás), Vladek (fordítás), Xeraph (beírás). (Ha valakit kihagytam volna, attól elnézést kérek, írjon és pótolom!)
Idén már nem lesz Star Wars frissítés, úgyhogy mindenkinek boldog új évet, találkozunk május 4-én... illetve... ööö... februárban!
Recsi/Galen

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2015-12-25 15:11
Nem tudtam belenézni. nem engedte.
# Recsi 2015-12-25 15:32
Valamiért csak akkor enged be, ha be vagy jelentkezve.
Szóltam a hiba miatt, gondolom az ünnepek után javításra kerül. Addig is, bejelentkezve nézhető.
# nissan 2015-12-25 15:45
Nekem se engedi megnézni pedig be vagyok jelenkezve és ezt írja ki:
"Hiba

Ennek az erőforrásnak a megtekintése az Ön számára nem engedélyezett."
# Gaston 2015-12-25 16:00
Nálam is ez van, de ha jobb oldali panelon a "friss"-ben található linkre kattintasz, célba érsz.
# ntglaci 2015-12-25 19:52
Köszönetem a rengeteg képregényért!
Boldog, békés karácsonyt. és jó egészséget a következő esztendőre is!
ntglaci
# Erdos Gyula 2015-12-25 20:37
Kedves mindenki aki tesz ezért az oldalért!

Köszönöm a száraz szemgolyómat az alváshiányt a netfüggőséget, ez az oldal csodálatos remélem ÖRÖKKÉ leszlehetőségem látogatni ezt az oldalt és olvasgatni nézegetni az általatok készített munkákat.
Biztosak lehettek benne, hogy sokan osztják vagy osztanák ezt a vélémény, ha az oldal nagyobb hirverést kapna, de valahol számomra a felfedezés is csoda volt transformerses dolgokat ferestem nagyban, megjegyzem nem vagyok a net kitüntett jedi mastere, amikor is rákatintottam a leírások alapján (mi is a Marvel stb.) már ismert oldalra,de arra a legmerészebb álmaimban sem számítottam, hogy egy teléjes lefordított Transformer képregény fog fogadni, na mondom persze leolvasom aztán majd csorog az ember lányának nyál, hogy lesz-é még ozt semmi, de kiléptem és nem is értettem, hogy mi van. Ez egy csoda a mennyek kapuja nyitva áll én meg itt logok minden nap miattatok, ez mind a ti hibátok remélem eléggé érzékletesen lefestetten az újjonnan kialakult függőségemet. Az oldal minden szempontból emberbarátnak tünik nekem, hiszen még én is elboldogulok rajta, persze lehtne rosszat is mondani, de miröl beszélünk itt van magyarul elolvashatom lementhetem azt csinálok amit akarok képzelek egyet, hogy mijet olvasnék és van mi kel több.

Köszönöm a mosolyom, ami miattatok van az arcomon!!!
Üdv.: Erdős Gyula
# Erdos Gyula 2015-12-25 20:41
U baz Ez a györek metanuhatna magyarú
# Erdos Gyula 2015-12-25 20:50
Félreértés ne essék a Transformer (S) csak az egyik kedvencem a millióból Preacher (édes faszom),Batman, Superman, Hulk (Grrr szét"§"+'k mindenkittt), A bosszú bosssszú angyalai, IIxXx-Mann,
és sorolhatnám, kérdem én Metabárók kasztját csak én nem találon Incallal együtt, mert nyomorék vagyok na majd ezt is felfedezzük, de úgy is elakadok majd az első lépésnél, mert valamit meglátok és na jó akkó ezt és majd után, végül meg mit is akartam, na jó fussunk egy biztonsági Pókembert.
# Recsi 2015-12-25 21:41
Köszi a szép szavakat, jövőre folytatjuk.
A hibát úgy nézem javították a kollegák, most már olvasható a képregény, jó szórakozást hozzá! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta