Ki van itt?

Oldalainkat 524 vendég és 0 tag böngészi

sw cw 4 2"Dooku a Serenno bolygón született, hatalmas vagyon és a grófi cím örököseként. Szülei szigorúan nevelték, ám büszkék voltak Erő-érzékenységére, és készségesen átadták őt a Jedi Rendnek. Kétségtelenül a legjobb tanuló volt az évfolyamában, de a legkiválóbb eredményeket mégis a telekinézisben és a harci játékokban hozta. (...)

A háború csúcspontján, a Coruscant feletti hatalmas csatában a szeparatisták zászlóshajója, a Láthatatlan kéz (Invisible Hand) fedélzetén Anakin Skywalker legyőzte, majd - Palpatine nyomására - kivégezte Dookut."

Dooku életéről és haláláról sok írásos emlék áll rendelkezésre, elsősorban a Rendnél eltöltött időkből. Sok legenda kering azonban elveszett (mások szerint készakarva elrejtett), titkos nyelveken íródott fóliánsokról (ú.n. .cbr-ekről), amelyek a gróf Rendből való kilépése után születtek. Ezekből talált meg egyet három jedi könyvtáros, Kenand, Recsi és Galen. A fóliánst restaurálták, lefordították a galaxisban beszélt basicre, majd közzétették a holoneten.

Olvassátok hát Dooku és Quinlan Vos igaz történetét hazugságról, árulásról és bosszúról.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-08-15 08:18
Hatalmas vagyon, hmm? na most jól felidegeltétek Dagobert bácsit :) :D
# xeraph 2015-08-15 15:00
Köszönet a három jedi könyvtárosnak eme fóliáns közzétételéért. Így újabb részlettel gyarapodhatott tudásunk a hírhedt Dooku gróf életéről. Hálánk örökké üldözze őket és az Erő legyen velük! :)
# cs.peti025 2015-08-17 16:50
Köszönöm a fordítást!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta