Ki van itt?

Oldalainkat 404 vendég és 0 tag böngészi

tf v2 31 hirSziasztok!

Vége. Nincs tovább. Nincs több időhúzás. Ennyi. End. Ende. Fin. Hogy én ezt milyen régen le szerettem volna már írni...

A mai frissítésünk keretein belül végre-valahára a Transformers v2 harmincegyedik száma kerül terítékre, amelyről nem mondhatok egyebet, minthogy körülbelül illő vég egy dicstelen - és általam ezerszer elkapált - Transformers sorozathoz. Merthogy véleményem szerint ez a v2-es széria mindennek mondható csak jónak nem. Ne értsetek félre, azt készséggel elismerem, hogy sok jó ötletet vonultatott fel, de Costa, mint író csapnivaló munkát végzett, minden során érezni az erőlködést, és azt, hogy nem ismeri a szereplőit, illetve az is szemet szúró, hogy képtelen volt több szereplőt életképesen szerepeltetni...

Na de hogy ne csak az író - általam vélt vagy épp valós - inkompetenciáját boncolgassam íme pár szó a tartalomról is: véget ért a háború. Ünnepeljünk. Igen, ennyi, mert hogy az egész füzetben semmi más nem történik... De azért jó olvasgatást!

Ja, és még annyit, hogy most a sorozat lezárulta után örömmel venném, ha akár itt a cikk alatt, akár a fórumon, de pár gondolatban megosztanátok velem, hogy ti személy szerint milyennek találtátok ezt a szériát? Szerintetek melyek voltak a legjobb, illetve a legrosszabb momentumai? Érdeklődéssel várom a véleményeket.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Kamiontauri 2015-08-16 10:09
A 02-es oldal kétszer van bent, vagyis minimális különbség van közte.
# Aldarion 2015-08-16 10:29
Köszi, orvosoltam a hibát.
# niVek 2015-08-16 21:21
Ez tényleg nagyon gagyi befejezés..
# Drayen 2015-08-17 00:36
A legrosszabb egyértelműen ez az utolsó rész. Csak igen lazán kapcsolódik a korábbiakhoz. És önmagában is gyenge. De nagyon.
# fullillegal 2015-08-20 11:52
A soriban volt sok érdekes ötlet, de nem használták ki a benne lévő potenciált, így összességében elég gyenge lett.
# ntglaci 2015-08-22 13:25
Teljes mértékben egyetértek Aldarion meglátásával, az eleje még jó volt, a végére leromlott, de összességében azért elment. Meg még rátett egy lapáttal az olasz rajztehetség(telenség) sötét. agyonmosott stílusa. Köszönöm az összes honosítást!
ntglaci
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta