Ki van itt?

Oldalainkat 636 vendég és 0 tag böngészi

dd fr cutter 05 hirSziasztok!

A mai nappal az utolsó részéhez érkeztünk a Dungeons & Dragons egyik legnépszerűbb világában, az Elfeledett birodalmakban játszódó történetünknek, a Vágónak.

A történet ötödik felvonásában, miután a csapdába került To'sun a dühödt orkok karmai közé lökte feleségét, hogy az asszony élete árán megmenthesse a lányuk életét - és persze a sajátját is, végtére is a sötételfekben jól fejlett életösztön is dolgozik -, most egykori hazája felé veszi útját az eszméletlen leányával és annak vérszomjas és veszedelmes kardjával. Miután a lány magához tér, szembesülnie kell az új kilátásokkal, melyeket apja tár eléje: a felszínre immár nem mehetnek, csupán az örök éjszaka világában lelhetnek menedékre. Azonban odalent is vár mér rájuk némi meglepetés... Jó szórakozást!

Megjegyzés: A történet közvetlen folytatása, R.A. Salvatore: A vadász éjszakája című regénye, immár magyarul is olvasható a Delta Vision kiadó gondozásában.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-06-23 09:53
Egyes rajzok borzasztó jól sikerültek. Másfelől vsizont talán nem kéne egy oldalakat álldozniuk kétmondatos (!!!) beállásokra (lásd: kitett kép)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta