Ki van itt?

Oldalainkat 1242 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw

awc v2 027 00 hirA csillagjegyes banda, vagyis a Zodiákus kartell nem adja fel, amint azt láthatjátok a Nyugati Part Bosszú Angyalai 27. részében. A legutóbbi részben a banda megszökött, de most visszatérnek egy minden eddiginél veszélyesebb és álnokabb tervvel. Ebben a tervben pedig fontos szerepet játszik a figyelmetlen Sólyomszem, aki éppen Simon filmjéről tér haza. Mondjuk, elég érdekes elképzelései vannak Englehartnak, mert ezek szerint Sólyomszem teljes harci díszben jár moziba. Vagy lehet, hogy jelmezes Bosszúangyaloknak ingyenes a belépés? Ki tudja. A lényeg, hogy az íjászt komoly meglepetés várja hazafelé, és ennek hatására már nem az az ember tér haza, akit ismerünk… És fontos szerep vár még hűséges és gyilkos oldalbordájára, Seregélyre, akit nagyon kínoz a lelkiismeret Fantomlovas halála miatt, ezért olyan emberhez fordul, aki mindent tud a hazugságokról. És tőle kap egy számomra teljesen karakteridegen beszéd végén egy jó tanácsot, amit meg is fogad. De az őszinteségnek nem várt következményei lesznek. Az utolsó képkockán pedig garantáltan megdöbbentek.

És egy szolgálati közlemény: részben lustaságom, részben pedig manapság a munkahelyi leterheltségem miatt még nem végeztem a BA képfelismerő verseny kiértékelésével. Ezért minden résztvevő szíves elnézését kérem, igyekszem még a hónap vége előtt a végére járni, hogy a börzén már mindenki átvehesse az őt jól megillető nyereményt és sütkérezhessen egy kicsit a dicsfényben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Bran Galed 2015-02-14 16:09
Zseniális a vége fordulat. :D A régi nagyoknál már csak így megy.
# pepea 2015-02-17 15:55
Köszönöm új részért, Farek és Peter P is! :) Tényleg meglepődtem, hogy mi volt a végén, nem is gondoltam erre. :) Kíváncsi leszek a következő részre. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta