Ki van itt?

Oldalainkat 957 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

A kissé túlméretes hírkép az idén immár ötödik, száz oldalt is meghaladó, házi gyártású Disney-magazinunk eljövetelét jelzi. A mostani füzetben ismét alaposan igyekeztünk kitenni magunkért a válogatott történtekkel, amelyek között ismét ott van egy nevezetes Barks-klasszikus, és Rosa egyik történelmi nyomozókalandja is, amely ezúttal az alexandriai könyvtár és az ott tárolt tudás nyomába ered.
De lesz itt mellette egy őrült túlélős autóverseny Dagobert és ősi riválisa, Rokkerkacas közt, túrázás Farkaskával, és talán az egyik legdilisebb Kasszafúró-kaland, amelyben valaha részetek volt!
Jó szórakozást hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Plotty 2014-10-13 16:38
Nagy köszönet érte! Remek ez a Disney év, nagy öröm a sűrített kötet-kiadás, és hogy így még több Barks és Rosa történetet ismerhetünk meg!
Lenne egy kérdésem, ami már régóta érlelődik bennem. A Disney miért mellőzi az egyesült Államokban a "disney" figurák képregényes kiadását? Igaz van digitális kiadásuk, de füzetben már évek óta semmi. ennyire nem lenne rá érdeklődés?
# talgaby 2014-10-13 21:32
Ennyire. A Boom! volt az utolsó, ami nagyon próbálkozott, de nem sok sikerrel. Tableten a kölyköknek a szülők megveszik, hogy lenyugodjanak öt percre, de kb. ennyire megy ott. Európa, Dél-Amerika és Kína viszi csak a frontot.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta