Ki van itt?

Oldalainkat 515 vendég és 0 tag böngészi

transformers-v1-92-24Sziasztok!

Igen, jól látjátok, és nem álom: ma ismét egy Transformers Első Regeneráció füzettel jelentkezünk, méghozzá a kilencvenkettedikkel, amelyben tovább zajlanak a Végzet címre keresztelt történet eseményei.

De hol is hagytuk abba legutóbb? Valahol ott, hogy Konokkobak Fővezér a Földön maradt, ahol a Megatron ámokfutását túlélő emberek igyekeznek rendbe szedni az életüket, és lehetőség szerint kibertroni mentesen élni azt. Azonban Optimusz nem ért a szép szóból, így az Áramkörzúzóvá avanzsált Spike igyekszik nyomatékosítani a dolgot azáltal, hogy a szikrát is kiveri belőle.

Eközben a Kibertronon megkezdődött a károk rendezése, és Skorponok hagyatékának jóvoltából a nukleon-incidens áldozatainak rehabilitálása is. Azonban az általános megkönnyebbülés közepette nem is sejtik, hogy máris közeleg a következő kitörni kész vihar, ezúttal Husáng és Fülelő képében, miközben a háttérben már ott ólálkodik a jövőből jött álca vezér, Galvatron is.

És egy közlemény a végére: Bár ismételten sajnálatos mértékben lelassult a haladási ütemünk, azért szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem álltunk le. Viszont a tempó ilyen mértékű vissza esése miatt egyelőre jegeltük a v2-es sorozatot, és helyette inkább a Regeneráció füzetekre koncentrálunk.

Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-09-14 21:51
sajnos ezek már csak páncélos harcosok, nem robot alakváltók, mint régen. :(
még az arcuk is emberi, a cselekedeteik is.
# Super Skrull 2014-09-15 17:25
Köszi az új Transformers-ért!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta