Ki van itt?

Oldalainkat 707 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Múzeumunk riadtan vette észre, hogy a múlt héten semmivel sem bővült a Disney-részleg, amivel jóformán megtört az év elején beígért Disney-év. Ezért most a héten minden megteszünk, hogy bepótoljuk ezt, sőt!
Rögtön most, csütörtök délelőtt hosszas szünet után közzétesszük sokak kedvenc gyerekkori animációs sorozatához, a Kacsamesékhez kapcsolódó, nem túl hosszú életű magyarországi sorozat, a DuckTales 1991/02-es számát, amelyben természetesen ismét feltűnik a Csipet-csapat is. És innen kezdve megpróbáljuk egy kissé rendszeresebb ütemben közzétenni ennek a szériának a digitalizált változatait is.
(A minőségért előre is elnézést, a '92-es évfolyam szkenjei már jóval szebbek lesznek, teljesen új eljárással kerültek feljavításra. A '91-es évfolyam még egy nagyon régi módszer eredménye, amely jó ideje várja, hogy a Múzeum kitegye a nagyközönségnek.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Elil Gariand 2014-07-24 09:07
volt már csipet-csapat másik számban is? :)
(és ha igen: melyikben?)
# talgaby 2014-07-24 18:31
Volt az elsőben is, és lesz még jó párban, bár akad majd idővel nem egy olyan füzet, pláne a rövid életű sorozat vége felé, ami teljes egészében kacsás. (És igazából nem is kacsamesés, csak kacsás…)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta