Ki van itt?

Oldalainkat 1374 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Azoknak, akik látogatják a BlaTeCót (Black Team Comicsot), ismerős lehet SilSur neve, aki ott dolgozik beíróként, főleg az Ezüst Utazóhoz kapcsolható címeken. (Ami, valljuk be, ezzel a nickkel szinte természetes.) Ma bemutatkozik a HálóZsákon is a legújabb Fantasztikus Négyes-minisorozatunk, a Nagyváros műszaki szerkesztőjeként.

Maga a történet egy érdekes alternatív világ. Mondhatnánk What If…-féleségnek, de nem az. Itt nem egy esemény megváltozása okozott eltérést a megszokott világhoz képest: ez a történet egy olyan New Yorkban játszódik, ami arra a gondolatra épül, hogy mi lett volna, ha Reed Richards és Tony Stark már a kezdet kezdetétől fogva mindent megoszt a világgal. Egy olyan nagyvárost láthatunk, amely néhány év alatt évtizedeket, évszázadokat ugrott előre az emberi civilizációban.

Ám ez a világ nem egy utópia… ugyanakkor nem egy disztópia. Hanem csak egy világ, ahol másképpen alakult sok minden, ugyanakkor sok más egyéb mégis ismerősnek hathat. Ebbe a világba invitálunk benneteket egy négyrészes minisorozat keretében a következő néhány hónapban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# solymosgyu 2014-04-23 16:39
Más szóval párhuzamos világ nem? Ahova a holt lelkek kerulnek?
# talgaby 2014-04-23 21:08
Ez csak egy történet, semmi más. Nincsen mögötte semmilyen nagy rejtély vagy ezoterikus magyarázat. Egyszerűen egy sztori a Fantasztikus Négyessel, ami egy másfajta New Yorkban játszódik. Az írója megmutatta, ő hogyan képzelte volna el a csapatot és az életüket, ha ő találta volna ki őket. Ha a DC-nél lenne, egyszerűen csak egy Elseworlds/Másvilágok cím volna.
# solymosgyu 2014-04-24 16:14
Jó azért játszódhat a tudomány földjén
# Guest 2014-04-25 07:43
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
# pepea 2014-04-25 11:39
MEGALIKE SilSur és Talgaby honosítók! Várom a folytatást, ha van. :D Köszi a képregényért! :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta