Ki van itt?

Oldalainkat 1796 vendég és 1 tag böngészi

  • janoshman

Folytatódik a Nyugisok nagyszabású, koron átívelő kalandja a Nyugati Part Bosszú Angyalai v2. 19-ben! A történet immár három szálon fut:

– A jelenben (bármit is jelentsen ez), ahol Espirita próbálja visszaterelni az élet útjára Henry Pymet, és közben vesz tőle egy-két tudományos leckét. Eközben elsiklanak egy fontos részlet felett…
– 1876-ban, ahol a galád Éji Lovas menekül az elrabolt Seregéllyel, nyomában a kitartó kopókként loholó Korbács Kölyökkel és Párbajhőssel. Akik ugyan beérik a menekülőket, a találkozás mégsem úgy végződik, mint ahogy azt várták, mert a Lovas váratlan helyről kap segítséget.
– 1776-ban, ahol az Angyalok többi része belerohan egy spanyol katonai csapatba, akikkel egy kis történelmi félreértés miatt kénytelen összemérni erőiket. Persze, a csata elég egyoldalú, a forrófejű Energikon azonban gondoskodik arról, hogy mégse menjen minden simán. MInt a képen is láthatjátok, annyira irigy, hogy mindent magának akar. A visszavonuló és Sólyomszem sebeit nyalogató (akár szó szerint is vehetitek) csapat pedig egy váratlan „ismerősbe” botlik… (és mondhat bármit arról Bendis, hogy ő már az anyaméhben eltervezte a Titkos Inváziót, itt hamarabb elhiszem a tudatos, előre látó történetépítést!)

Fogadjátok hát sok szeretettel az újabb fejezetet ebből az izgalmas történetből. Remélem, nektek is tetszik, ha igen (és akkor is, ha nem), irány a fórum és mondjátok el, miért!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# elil gariand 2014-04-19 16:53
köszi !!! :) :D
# elil gariand 2014-04-20 18:25
na ez még fordulatosabb mint a "Vissza a Jövőbe" (pedig az se volt piskota) :)
# Farek 2014-04-20 21:11
És ez még csak a kezdet!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta