Ki van itt?

Oldalainkat 911 vendég és 1 tag böngészi

  • roberto83

A mai frissítés eléggé… egyedi eset. Meglehetősen régóta (két éve) pihen a szerveren teljesen készen, de valahogy mindig elmaradt a kirakása, mert egy másik mini került a helyére.
Eredetileg csak azért készítettem el a magyar verziót, mert megtetszett a sztori koncepciója: egy alternatív II. világháborúban járunk, ahol Hitler halott, a küzdelmek pedig három szuperhatalom (tengelyhatalmak, szövetségesek, Kínai-Szojvet Unió) között folynak rendületlenül… óriásrobotokkal!
És itt jön be az, hogy eléggé felkészületlenül ugrottam bele ebbe a sorozatba, ugyanis az eltelt idő során két dolgot tudtam meg. Egyrészt, hogy ez a 2010-es képregénymini egy 2007-es sztori folytatása. Amit nem fogok honosítani. Nyugi, érthető lesz ez anélkül is, ugyanis a másik csavar, hogy ez a történet valójában egy reklámkiadvány, ami a Dust nevű figuragyűjtögetős stratégiai játék világában játszódik. Vagyis pontosan ugyanannyira lennétek homályban az előzményminivel, mint ha csak ezt olvassátok. Ami, higgyétek el, nem sok. Nem tennék közre nektek egy érthetetlen sztorit. Úgyhogy ugorjatok nyugodtan bele ebbe a három részes minibe, remélem, nektek is elnyeri majd a tetszésetek!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# silverbeast 2014-04-16 18:04
Végre egy kis tabletop érzés képregényből. Kár, hogy Warhammeres/40k-s képregényből nincs több.
# FZoli 2014-04-16 21:28
Anno még a te Image-borítós (régi szép idők...) rovatod hatására szedtem le az első számot, azt annyiban maradt a dolog, de így most pótlom az elmaradást. Köszönet a honosításért!
# roberto 2014-04-17 20:53
El kell ismernem, elég jó a füzet (mostanában az alternatív történelmi síkokon játszódó történetek érdekelnek leginkább), várom a többi részét is. Sőt, voltam olyan merész, hogy a 2007-es előzményt leszedtem és értem, miért nem honosítod. Ugyanis eléggé eltér a cselekménye (itt Földre lezuhant idegen technológia felhasználása áll a középpontban) + összvissz 2 számból áll.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta