Ki van itt?

Oldalainkat 472 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • valaja

catwoman-v3-31-hirSziasztok!

Amikor a Macskanő v3 31. számát először végigolvastam, nem értettem, mi folyik benne. Ám a következő füzet címlapja már mindent megmagyarázott.
És ekkor felmerült benne, hogy vajon hogy érezhette magát Brubaker, amikor ezeket írta? Amikor jó egy-másfél éve építgetett egy macskaszektás, egzotikus történetfolyamot a sorozatban, amikor végre sikerült egy csavarral elérnie, hogy Selina kimozduljon Gothamból és Indokína (vagy a Közel-Kelet, nem egészen tisztázott) egyik eldugott sarkába vigye a címszereplőt... majd közlik vele, hogy egy füzete van lezárni mindenét, mert a következő számtól a szerkesztőségi döntés értelmében a sorozat egy olyan crossoverben vesz részt, aminek nincs hatással a történetére, aminek semmi köze az addigi sztorihoz, ámde kell a borítóra a plecsni, hogy megvegyék még többen.
Vagyis igen. Egyetlen szám. Egyetlen füzet alatt kell most megtudnunk, kik voltak pontosan ezek a fura turbános nindzsák, miért követték Selinát oly régóta, miért akarták hol megölni, hol megmenteni. Mit akartak tőle, mi a történetük, hol élnek, milyen tervet találtak ki... mindezt egy füzetben. Amiben benne kell lennie annak is, hogyan oldja meg Selina a helyzetet és hogy miként jut piszok gyorsan haza az East Endre. 22 oldalon belül. A kétezres években, ahol szigorúan tilos volt az arany- vagy ezüstkor tömörített stílusát alkalmazni.
Próbáljatok meg ennek a tudatában hozzáállni majd a mostani számhoz.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2 2012-11-26 13:55
Ez a tőrténet sem okozot csalodást azt hiszem a macskanő beirta magát a toptizembe.
# Creech85 2012-11-26 17:42
Kevés ilyen jó sorozatot olvastam mint ez. Nekem nagyon szimpatikusnak tűnnek a karakterek, emberiek is, de mégis érezni hogy többek is kicsit annál. Ez a rész nekem kicsit kiugrónak és tölteléknek tűnt, az előző rész kicsit drámai végéhez képest, de olvasom tovább is. Grat. a nagyszerű fordítói és beírói munkához!
# Farek 2012-11-26 23:15
Idézet - Creech85:
Ez a rész nekem kicsit kiugrónak és tölteléknek tűnt, az előző rész kicsit drámai végéhez képest, de olvasom tovább is.
Ennek okát megtudhattuk talgaby leírásából. Sajnálatos, nagyon.
talgaby, Brubaker hogy viselte ezt a szintű pofánsz*rását a munkájának?
# talgaby 2012-11-27 06:51
Fogalmam sincs. Nem hagyta ott a címet még háromnegyed évig, ha erre gondolsz. Közben megnéztem, lehet, neki is köze volt a gyors lezáráshoz, mert most mégsem a War Games jön, hanem két tölteléksztori, amik eléggé fiókból elővettnek tűnnek (bár az is lehet, a War Gamest halasztották el). Utána meg beugró alkotók lesznek fél évig, mielőtt elérjük Pfeifert.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta