Ki van itt?

Oldalainkat 671 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

Sziasztok!


Az ember nem is veszi észre, hogy repül az idő. Általában mindig csak akkor eszmélünk rá erre, amikor valaminek az évfordulójához érünk. Most is egy ilyen apró kis eseményhez érkeztünk, mert pontosan egy évvel ezelőtt indult útjának az én kis galéria magazinom, amelyben igyekeztem mindig jobbnál jobb képekkel elkápráztatni benneteket a képregények világából, valamint egyéb más érdekességekkel megismertetni titeket. Remélem, hogy ez sikerült valamilyen szinten és elnyerte a tetszéseteket a képgyűjtemény-album. Ez alatt az egy év alatt sok változáson ment keresztül a magazin, és ezek az apró kis megújulások folytatódnak a mostani számban is, mert még mindig az a célom, hogy minél igényesebb kis webes magazint tárjak elétek, amit talán később is elővesztek, nem pedig csak átpörgetitek egyszer és utána törlitek a gyorsítótárból. :) De szerintem eleget beszéltem a magazinról, beszéljenek helyettem a képek. Jó szórakozást a mostani albumhoz.

gallery-1-evford

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2012-11-22 16:08
Gratulálok először is :) nagyon hangulatos lett. Sajnos a börzéről lekéstem, pedig az a vastag Marvel könyv (Amazing spider-man)
még engem is pástra vitt volna -úgymond :D

A régi / akkori képregényárak láttán pedig elfogott a gyomorzsorító nosztalgia . Bárcsak MOST ennyi lenne / ennyibe kerülne (minden... ) !

Más: Vadásznő, vadóc és legfőképp WITCHBLADE elnyerte a díjamat :)

szóval megint egy KIRÁLY szám -méltó a Galériához. Keep up the good work ! :-)
# HZsTeam 2012-11-22 17:18
Örülök, hogy tetszett. :) Valóban jó lenne, ha még mindig ennyibe kerülnének a képregények, de akkor valószínűleg a fizetésünk lenne jóval kevesebb. Ha azt vesszük, az arány akkoriban is hasonló volt. Én még emlékszem, amikor gyerekként felháborított amikor a füzetek árát felemelték 38 forintról 45-re. :)
# Éjüvöltő 2012-11-23 09:56
A telefonkönyv vastagságú Pókember kiadványnak van neve? vagy csak simán Amazing Pókember?
(Az Essential X-men pokoli jó :)
# talgaby 2012-11-23 13:27
Omnibusnak nevezik. Eddig kettő jelent meg. Oversized HC-ban gyűjtik a Masterworksök anyagait egész jó áron, alig egy százas darabja. Bár az első a kora okán eléggé beszerezhetetlen.
# Éjüvöltő 2012-11-23 15:08
kösz :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta