Ki van itt?

Oldalainkat 512 vendég és 1 tag böngészi

  • snd

hirkep-fantom-the-castle-of-darkness-2Amennyiben csütörtök délután ez a hír olvasható, akkor sikerrel jártak szenvedéseim az első saját frissítéssel kapcsolatban. Hála az égető helyzetnek, átélhettem   végre én is Farek  egyik legkellemesebb időtöltését. Szeretett Fantom-sorozatunkra amúgy is kissé rájár a rúd (napi sorozat megszűnése, érdeklődés visszaszorulása), ez azonban egyáltalán nem szegi kedvünk, sőt, az igazi őszi hangulat beköszöntének hála, személy szerint most kap el csak igazán a feeling. Általában az év vége táján már a következő évre gyúrok, és ez most sem lesz másképp, de még egy idei sztorit össze kell hoznom, ami a Star of Sekhmet munkacímet viseli, és amivel egy jó régi adósságot törlesztenénk majd maroknyi Fantom olvasó társunk felé kettő vagy négy hét múlva. Az idei évben egyébként még négy frissítést tervezünk, lesz szó gyűrűről, Marabelláról és boszorkányüldözésről is, de külön-külön.

A lényegre térve (ami mégiscsak a képregény), a mai számmal, A sötétség kastélyával kapcsolatban úgy véltük, remekül passzol a halloweeni időszakba, még akkor is, ha nem annyira borzongató, mint a két évvel ezelőtti A gonosz kastélya, és nem is annyira direkt a témába vágó, mint A halloween banda. Főhősünk ezúttal a negyedik Fantom, aki nem sokkal A halál gyűrűje 1-2. eseményei után hű barátjával, Surannal járja a vidéket. A délen garázdálkodó banditák miatt módosítani kényszerülnek útvonalukat, ami így egy különös falut is érint. Nem okozok valószínűleg nagy meglepetést, ha elárulom, ez a falu lesz a történet fő helyszíne. A falut ugyanis rettegésben tartja, egy a világtól elvonultan élő gonosz herceg, akinek személyében Fantomunk méltó ellenfélre akad. A történet szerzője, Claes Reimerthi szerelmi szálat is fűzött a meséjébe, valamint ezúttal egy csattanót is kapunk, ami nem feltétlenül egyedi, de mindenképp meglepő a klasszikus Fantom sztorivezetéshez képest. Joan Boix rajzait ezúttal színesben élvezhetjük, letudva ezzel az évente egy színes Fantomot. A fordításnál már nem először külső segítséget vettünk igénybe Nóri személyében, míg a borítót és a borítógalériát Micho készítette, köszönet nekik! Két hét múlva újra itt, addig is jó szórakozást és további vidám hosszú hétvégét!

 u.i.: köszönet zozinak, és a lehúzómant várjuk!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # kit71kat 2012-11-02 08:20
Én köszönettel tartozom minden eddigi Fantom képregényért. Máshol nem található ,csak nálatok. Én mint Fantom rajongó ,csak dicsérni tudom az eddigi munkátokat!
Kitartás! A Fantom egy nagyszerű képregény amely a szórakoztatás mellett még tanít is.
# kit 2012-11-02 11:20
Köszönjük! Alapanyag van bőven, sose állunk le!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta