Ki van itt?

Oldalainkat 608 vendég és 1 tag böngészi

  • Zója100

asm-v1-007-hirAhogy az előző ilyen frissítésnél, szemfülesebbek most is már napokkal ezelőtt észrevehették, hogy elkészültünk az Amazing Spider-Man v1 007 restaurálásával, így már az is a legfrissebb és eddigi legjobb digitális formátumban érhető el kicsiny, ámde annál lelkesebb oldalunkon. Az átpötyögésért és beíró munkálatokért újfent Usagi Yojimbo nevű ifjú beírónknak lehet hálás szavakat továbbítani írásos formában. És mielőtt megint rákérdez valaki (bár úgy is rá fog): igen, az utána jövő kettő is át lesz írva és így újra kirakva.
Ha valaki lemaradt volna róla, vagy csak szeretné feleleveníteni a mostani füzetet: a hetes szám egyik nagy meglepetése, hogy ez az első olyan Pókember-füzet, amiben visszatérő ellenséget köszönthetünk. Ugyanis a jelek szerint a hatvanas évek elején az olvasók komolyan nagyszerűnek gondoltak egy olyan gazfickót, aki legalább százhatvankét éves, annak megfelelő ráncmennyiséggel bír, és minden képessége kimerül abban, hogy egy mágneses öltözékkel képes lebegni a városokban, ahol van ehhez megfelelő mennyiségű acél az épületekben.
Bár lehet, Lee sem gondolta ezt a koncepciót olyan erősnek, mert cserébe az eddigi talán legösszetettebb történetet pakolta a cselekmény alá Oki doki feltűnése óta.
Ja, és igen: itt látható az MiB emléktörlő kütyüjének előfutára. Szóval ne nézzetek a fénybe, mert elfelejtitek, hogy már olvastátok a füzetet, és akkor kénytelenek lesztek megint.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers2 2012-11-03 20:31
Sajnos későn olvastam el a figyelmeztetést így újra elkellet olvasnom a fűzetett.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta