Ki van itt?

Oldalainkat 671 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • snd

catwoman-v3-29-hirSziasztok!

Tegnap némi feledékenység okán elmaradt a frissítés. Mivel nem akartam csak azért most egy hónapos szünetet hagyni, így ma kerül ez bepótlásra kissé sajátságos módon. Szóval ne lepődjetek meg, hogy kedden reggel és késő délután is felbukkan valami új az oldalon.
Az első felvonás főszereplője Selina Kyle lesz, aki a Macskanő v3 29. számát egy kicsit feszülten tölti. Nagyon megviselte őt a metróban történt vérengzés, és most a lehető legtöményebb, fanatizmusszerű elszántság hajtja őt, miközben az idegei szép lassan kezdik felmondani a szolgálatot. Annyira, hogy a közeli ismerőseire is szint elviselhetetlen terhet rak ezzel. És hogy az élet ne legyen olyan egyszerű és könnyű, még a macskaszekta tagjai is feltűnnek a színen...

És még valami: Tudjuk, hogy az oldal órája nem követte a téli időszámításra átállást. Sajnos ezt nem mi állítjuk, hanem a szerver tulaja, ezért félévente előkerül ez a problémakör. Fogalmunk sincs, mikor kerül sor a helyes idő beállítására, addig továbbra is a jövőben járunk. :-)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers2 2012-11-02 11:50
Zseniális tőrténet nincsenek bene unalmas részek mért rejtegetétek edig mért kelet anak idején kihagyást csinálni a sorozatban?Melesleg nem vagyok nagy macskanő rajongo nem olvasom el rendszeresen de eből a zeiszes tőrténetekből idáig mind elolvastam.
# talgaby 2012-11-03 12:04
Párszor már volt szó erről de...
Azért a második felével indult, mert ezekből a részekből nagyon rossz szken létezett csak. Három éve jutottam el odáig, hogy úgy döntsek, fel tudom úgy-ahogy olvashatóra javítani a nagy részüket. Azóta van már digital kiadás, csak nem mindegyik érhető el "kölcsönzőből", és Eryka sem igazán ér rá mostanában folytatni az átgépeléseket jobb kiadásba.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta