Ki van itt?

Oldalainkat 329 vendég és 0 tag böngészi

asm-v1-006-hirA mai hírkép szinte már megkívánja, hogy Pók-múzeumos szöveg menjen mellé, ami valahol arra hagyeződne ki, hogy a jelek szerint Pókfej egy antigravitációs kamrában verekszik a rosszfiúkkal, mert meglehetősen látványosan egyikük lába sem érinti a talajt. (Ditko egy ügyes rajzoló volt és jól érezte a dinamikát, de azért, lássuk be, voltak olyan húzásai, amik felett még a maguk idejében sem lehetett elsiklani.)
Avagy, amint azt láthatjátok, ismét kettős Pók-napot tartunk, és mindkettő ismételten a nosztalgikus érzésekre támaszkodik. Az előző azokéra, akik még ifjabb korukban ismerkedtek a hazai kiadással, a mostani pedig Farek korosztályára, akik nyugdíjas éveik mellett emlékeznek vissza szívesen arra a korszakra, amikor a legnagyobb hír az volt, hogy a beatles vagy a Rolling Stones új albuma kel el több példányban.
A Csodálatos Pókember hatodik száma Floridába vezet minket, és ebből már kitalálhatjátok, hogy a Gyík első felbukkanására ebben a számban kerül sor. Ráadásul ez a füzet tudtommal normálisan beírt formában soha nem jelent meg magyar nyelven. A beírását természetesen ismét Usagi Yojimbo követte el.
Innentől fogva már terveink szerint normálisan, sorrendben haladunk tovább, és igen, ebbe beletartoznak a már fennlévő füzetek is, mert egyes feltételezésekkel ellentétben kifejezetten fontos számunkra meg egy sorozat szempontjából, hogy a lehető legegységesebb arculata legyen. (Meg mondjuk a szövegek nagyját sem árt egy... picit frissíteni/javítani.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-10-06 12:21
Azt hitem a film premiere jőn ki ez a szám.
# talgaby 2012-10-06 15:49
Majdnem megkérdeztem, milyen film...
Igazából egy mozis megjelenés sokat nem dob nálunk olvasottságon, és ha igen, akkor is inkább franchise-ok után érdeklődnek. Meg amennyit hallottam a moziról, az ottani Gyíknak sok köze nincs az ittenihez.
Meg... nos, örülünk, hogy végre eljutottunk oda fél év után, hogy sikerül sorrendbe állítanunk a megjelenést. :)
# bleek 2012-10-06 20:37
köszönet.és kitartás a további honosításokhoz/újrabeírásokhoz
# Éjüvöltő 2012-10-08 12:02
hajrá tovább !
# Smertin 2012-10-08 16:32
Pókemberből sosem elég! köszönjük :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta