Ki van itt?

Oldalainkat 582 vendég és 0 tag böngészi

indy-golden-fleece-1-hirSziasztok!

A világ legismertebb régészprofesszora ismételten tiszteletét teszi nálunk!
A mostani képregény egyenesen Görögországig, a demokrácia szülőhazájáig repít bennünket, ahol is egy amerikai ásatást kissé megzavarnak az országot igencsak hevesen elfoglaló nácik. Igen, ez abból az időszakból van, amikor Indy még sármos negyvenes volt és nem a ruszkik lettek a legfőbb ellenségei, hanem még a Harmadik Birodalom ügynökeivel és/vagy katonáival viaskodott.
A régészprofot azonban nem olyan fából faragták, hogy holmi hevenyészett inváziók megzavarják őt a fontos munkában, ezért gyorsan elő is kapar egy ősi tőrt, ami elég hamar igen komoly slamasztikába keveri. Ám mielőtt még a tőrhöz járulékosan kapcsolódó szekta miatt főne a feje, le kell ráznia az alacsonyabb sorszámot húzó németeket is, akiket az akkori (meg talán a mostani) Görögország legfejlettebb közlekedési eszközével kerül el, ahogy az a képen is látható.
Bár már feltűntek a munkái az oldalon, mégis, a mostani füzetet tekinthetjük az egyik új segítőnk, P. Eryka valódi és hivatalos debütálásának, neki köszönhetitek majd, hogy most ezzel együtt lett hat Indy-képregény raktáron, amik majd szépen lassacskán kikerülhetnek végre azoldalra.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # Gaben87 2012-10-04 08:03
Köszönjük P. Eryka!!!!
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta