Ki van itt?

Oldalainkat 623 vendég és 0 tag böngészi

doom-v1-2-hirMajdnem megfeledkeztem arról, hogy elkezdődött ez a sorozat, ám most gyorsan kikerül a középső része, mielőtt még teljesen a feledés homályába veszne. A Heroes Reborn utóhatásainak egyikéről, a Fátum v1-es sorozat második számáról van szó, melyben e sorok íróját tovább kísérti a nem éppen legkellemesebb emlékű HR szelleme.
A mostani epizódban ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: az egy szál oroszlánbőrbe öltözött Fátumot foglyul ejtik az Ellen-Földön, hogy egy bányába vessék. Ő azonban Fátum. Fátum, aki képes ellenállást szervezni a teljes elnyomásban és minden körülötte állót kijátszani azért az egyetlen célért, hogy megszökjön és eljusson New Yorkba, a Baxter-épületbe, az ellen-földi központjába.
A sztori erősen 2000AD-re emlékeztető jellegzetességei itt teljesednek majd ki igazán, egyben ez az egyetlen oka annak, hogy Dixon képes volt egy kvázi kilencvenes évekre emlékeztető hangulatú füzetben úgy egy bazi nagy fegyvert adni Fátum kezébe, hogy az ne tűnjön egy borzalmas viccnek. Meg persze a festményszerűen készített rajzok is alátesznek ennek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # avengers2 2012-09-25 19:09
Jó ez a fátum sorozat kár hogy ritkán frissül egyben lenne érdemes elolvasni.
# Mr. Ármány 2012-09-26 23:16
Jó ez. Kösz a lehetőséget!
# Éjüvöltő 2012-09-27 15:32
azért durva egy ereje lehet Franklinnek ha ilyesmire képes !
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta