Ki van itt?

Oldalainkat 144 vendég és 0 tag böngészi

dc-logoSziasztok!

Szemfülesebbek már észrevehették, hogy ma ismét egy nagyobb adaggal rukkolunk elő azon honosításfajtából, melyet eredetileg nem mi készítettünk, ám a helyzet valahogy úgy alakult, hogy innentől a mi oldalunkon lesz elérhető.
Két adag képregény kirakásával vagyok már elég régóta adós. Az egyik a FanArt részleget gyarapítja majd teljes egészében, ám még azok befutása előtt néhány héttel megkaptuk az újjászerveződött xfanzine-ról néhány olyan füzetüket, melyek kilógtak az oldal mostani felhozatalából.
Ez az oka annak is, hogy a hírképen nincs link. Mert lefogadom, igencsak sokan csodálkoznak, hogy kattintottak rá és nem történt semmi. (Igen, tudjuk, hogy az olvasók több mint fele egy sort se olvas a hírekből, csak rákattint a képre, ha az éppen megtetszik neki.) És hogy akkor miért szerepel egy marha nagy régebbi (kettővel ezelőtti, hogy pontosak legyünk) fajta DC logó a hírben? Mert az összeset ők adták ki. És hogy garantáltan látható legyen, miket közlünk most újra, így a cikk végére szépen felsorolva:

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# forintuser 2012-09-23 10:12
Tudjátok mióta várom a Koksz folytatását?Ezer éve.Nagyon-nagyon köszönöm.
# forintuser 2012-09-23 10:38
Nem is olvasom el.Tartogatom egy különleges alkalomra.:)
# hybub 2012-09-23 21:45
Én elolvastam és hasznos! :)
# Éjüvöltő 2012-09-24 10:38
Lehetne itt kint a Dc vs Marvel: All access első három része IS.
Ugyanis a többi máshol van.
Az első sorozat (Dc vs Marvel) szerintem eléggé össze lett csapva. :(
De a JLA/Avengers one-shot ANNÁL JOBB kábé ezerszer :)
:D
# talgaby 2012-09-24 11:20
Miért kellene? A NewGenen elérhető. És már a mi linkünk is működik, nem a rég behalt KTN-re mutat.
Az elosztás lényege meg a mini füzeteinek végén látszik, hogy ez volt az első nagy közös crossover munka az akkori legjobban pörgő honosítóoldalak között, ez éledt újjá az Unlimitednél a marveles honosítók között.
Vagyis az egész lényege, hogy a többi máshol legyen. Az már más kérdés, hogy az eredeti négyesből a fanzine és a Knet is kiszállt, helyettük bejött a Chronopolis és a NewGen.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta