Ki van itt?

Oldalainkat 364 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-26-hirSelina nemrég arra tért vissza a gothami East Endre, hogy a város egyik legmagasabb rangú bűnvezére, a Pingvin, igen erőteljesen rámozdult a Fekete Maszk legyőzésével üresen hagyott területre. Ami Selinának meglehetősen szúrta a szemét. Annyira, hogy a Pingvin egyik nagyobb pénzszállítmányából nem lett más, mint egy rakás szemét.
Az ügy emiatt kezd nyílt háborúskodás felé hajlani, ám nem ez az egyetlen baj az East Enden. A Sikátornegyed utcagyerekeinek útmutatásra van szükségük, ezért Holly a barátnőjével együtt az árvaházba költözik, hogy ők legyenek a neveletlen kiscsibék tyúkanyói.
És hogy még izgalmasabb legyen az élet, Joker néhány egykori, és felettébb nem okos alkalmazottja magánakcióba kezd, hogy némi harapni- és kilőnivalóra elegendő pénzhess jussanak. Macskanő elvállalja, hogy megszabadítja tőlük a kerületet, ám az akció során egy igen kellemetlen mellékkörülmény tűnik fel. Mindez a Macskanő 26. számában.

És gyorshír: mi is látjuk, hogy nem frissül a napi Fantom. Az oka egyelőre ismeretlen, próbálunk előhalászni valahonnan egy Michót. Az olvasóktól türelmet és megértést kérünk. (És hogy ne írjanak még leveleket ez ügyben...)
Megáttam a nagy "M" betűt az égre vetítve, így már pótoltam is az elmaradást. Viszont az olvasói nyomásnak engedve (belátható ideig) ez lesz az utolsó "napifantom" sztori a HZs-n. - Micho

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-09-20 08:59
Egész jó volt a sztori bár ezt a tőrőt szeműveges főelenséget nem emlékszek hogy látam volna már valahol.
# talgaby 2012-09-20 10:43
NewGenen volt egy epizódban a Senkiföldjében - bár a Macskanőben volt/lesz az a sztori, aminek az a csatlakozása. Felbukkanni a Batman v1-ben bukkant fel #582-ben, de ott még nem tartanak a sima sorozattal a 'Genen.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta