Ki van itt?

Oldalainkat 217 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

Sziasztok!


gr-v3-13A mai napon folytatódik, illetve befejeződik oldalunkon a Hulk háborújába vetett kitérőnk. Ugyanis a mostani frissítésben a Marvel mega-crossoverébe beletuszkolt Szellemlovas történet a végéhez ért. Az előző számban azt láthattuk, hogy Johnny Blaze -  miután hírét vette, hogy Hulk visszatért a Föld nevű bolygóra, és mindezt egy nagyszabású hódító hadművelet keretén belül tette - a Szellemlovas akaratát leküzdve úgy döntött, hogy emberbaráti kötelességből megpróbálja Hulkot jobb belátásra téríteni. Ezért a lángoló motorjával a közben nagyjából kiűrített New Yorkba vágtatott. A mostani szám innen folytatja a történet fonalát...

Azok kedvéért, akik esetleg ezek után kedvet kaptak a Hulk háborújához, vagy szeretnék tudni, hogy egyes mellékszereplők sorsa hogyan alakult a továbbiakban, az ne keseredjen el, mert bár nálunk véget ért az esemény, a crossover honosítása továbbra is folyik a NewGen-en, ott tovább lehet olvasni a sztorit.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-09-12 12:15
Nem gondoltam volna hogy szelemlovas ekora erővel bir,Nomeg ahogy a hulkra omlasztota az épűletet és egy akora épűletben biztos volt pár ártatlan nem?
+1 # avengers 2012-09-12 12:19
Egyébként nagy dicséret a CBZ letőlthetőségért sokal jobb igy letőlteni szerintem az őszes honosito oldalon bekéne vezetni.
+1 # talgaby 2012-09-12 13:59
Vezetgetik is. BlaTeCón már van. Amíg valahogy meg lehet szkripttel oldani, addig nem gond. Nagy ötlet volt ez zozitól. :)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta