Ki van itt?

Oldalainkat 374 vendég és 0 tag böngészi

pokember-v1-017-hirKedvenc Pókemberünk szórakoztatóipari kalandjainak a jelek szerint még sincs vége. Mint sok más befutott sportoló esetében, nála is azt gondolták, a hírnevét filmen is kamatoztatni lehet. Ezért a sikeres távolugró díj elnyerését követően rögtön leszerződtette egy távol-keleti filmstúdió, hogy vegyen részt az első élőszereplős Dragon Ball film forgatásán. Elvégre így instant kaptak egy olyan kaszkadőrt, akihez még huzalok se kellenek a hatalmas ugrásokhoz.
Pókfej meg annyira lelkesen megörült az ajánlatnak, hogy rögtön hozzá is látott a kamehameha gyakorlásának. Ez látható ezen a kiszivárgott pr-fotón is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Gaben87 2012-09-07 20:23
kész vagyok ezektől az "ismertetőktől" :D:D:D
# avengers 2012-09-07 20:36
Az első élőszereplős dragonball film már megvolt sőt már két ilyen is volt egyik roszabb let mint a másik.
# Farek 2012-09-07 21:42
Idézet - Gaben87:
kész vagyok ezektől az "ismertetőktől" :D:D:D

Nem csak te... :)
# Lazaa Srác 2012-09-08 00:30
Légyszi segítsetek! Takarítani kellett a gépemről és a képnézegetőm is eltűnt. Valaki írjon be válaszként olyan linket, ahonnan le tudok tölteni olyan programot amivel a hálózsákos és a newgencomics képregényeket is tudom olvasni. Előre is köszi.
# talgaby 2012-09-08 13:46
Attól függ, mire gondolsz. Nézegetni ugyanúgy lehet az oldalon. A letöltött képregényoldalak JPEG ritkább esetben PNG) fájlok, azokat minden oprendszer beépített képnézegetője megjeleníti, de sokan használnak ACDSee-t vagy IrfanView-t, vagy valami más ingyenes képnézőt. Ha meg a CBZ-kre gondolsz, azok sima átnevezett zipek, de vannak képregény-nézegetők, melyek kifejezetten ezekhez készültek. A Tudástáron belül a Képregényes alapfogalmak című cikk legalján találsz ezekhez tippeket és közvetlen linkeket.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta