Ki van itt?

Oldalainkat 457 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

sf-legends-chun-li-2-hirSziasztok!

Bár a Mortal-képregények véglegesen elfogytak, Street Fighterből még akad bő tíz számnyi anyag. Ebből most a Legendák: Chun-Li második füzetét ismerhetitek meg.
A mostani szám legnagyobb különlegessége nem az, hogy rendszersített egyenruhában láthatjuk az amúgy hagyományos kínai öltözékben megszokott Interpol-ügynöknőt, hanem hogy ez az egyetlen olyan ismert képregényfüzet, amelyben Dan Hibiki nem egy totális idióta. Sőt, itt egy alapvetően komoly traumát átélő és azt meglepően szilárdan kezelő fiatalemberként bukkan fel.
Amúgy a fenti jelenetsor folyománya, hogy kiderül, miként veszítette el Sagat az egyik szemét még jóval az első Bajnokság előtt (azon ugye a jellegzetes sebhelyét szerezte).

A bunyós sorozat apropóján nem meglepő, hogy folytatódik az átírt Mortal-történetkezdet is, belevágunk a Special Forces elmesélésébe. Az egész mindössze négy fejezetet vesz majd igénybe, tehát az 1.14-es és 1.15-ös számúval rögtön le is tudjuk a felét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-09-06 15:02
Mi a neve anak a kénézegető szoftvernek aminek egy kéregényes szővegbuborék a jele ha tudja valaki irja meg ide
# zozi56 2012-09-06 15:03
CDisplay
# avengers 2012-09-06 15:06
Kőszi szépen tényleg igy már rémlik nem is vártam ijen gyorsan a segitséget csak reménykedtem mert most volt frisités
# talgaby 2012-09-06 15:20
Képregényes alapfogalmakban ott van ez is, hogy miként lehet digitális képregényformátumokat olvasni. (Bár lehet, lassan ki kell egészítenem a Comixologyról szóló infókkal.)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta