Ki van itt?

Oldalainkat 330 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

catwoman-v3-25-hirA Macskanő v3 negyedszázadik számában visszatérünk az East Endre, ahol Selina távollétében a helyzet nem igazán vált szebbé és jobbá. Az utcát új drogüzérek árasztják el, akik erőszakos terjeszkedéssel próbálják átvenni a terepet. Selina hamar kideríti, melyik gothami bűnvezér áll a tervezet mögött, és megpróbálja a maga módján felvenni vele a küzdelmet. Csakhogy még nem sejti, hogy emiatt a Batman-füzetek akkori egyik legveszedelmesebb orgyilkosát szabadítják rá emiatt.

Nos... próbáltam halogatni, amíg lehetett, ám sajna most már eléggé szembeötlő lesz. Voltak, akik nem igazán voltak elégedettek az eddigi letisztult rajzstílussal, így ők talán örülnek, hogy mostantól egészen a széria második felének utoléréséig markáns váltás következik, ugyanis a következő közel húsz füzetet Gulacy rajzolta. Másrészt ez azzal jár, hogy... nos, Gulacy rajzolta, aki akkor se lenne képes egy Homo sapienst profilból lerajzolni, ha az élete múlna rajta. És mégis állandóan profilból ábrázol mindenkit, mert így nem kell a térbeli hatások nehézségeivel küszködnie. Ehhez hozzájön, hogy a vele társuló kihúzás és színezés nagyon aprólékos, a szken viszont kicsi volt és rossz... aminek eredményeképp vizuálisan innentől sajna még egy fokot megyünk lefelé, és ez sokban nem javul már. Talán egyszer sikerül ezeket a számokat is újra beírni digitális változatba, ám ennek lehetősége és megvalósulásának ideje teljességgel ismeretlen.

Ezen kívül valószínűleg feltűnhetett pár olvasónknak, hogy ma hajnaltól a véletlenszerű ajánló alatt lévő képregényszámlálónk átlépte a 2500-at. A nagy ugrás oka prózai, a rendszer számolja az elkészült képregényes cikkeket, így a hétre előre legyártott, időzített frissítések is megjelennek a számlálón. Ünnepi kiadvány amúgy nem lesz, mert igazából még messze van a 2500. honosítás az oldalon (hát még ha teljesen sajátot néznénk...). Attól még persze lehet, hogy a múlt havi saját tiszteletbeli ezderikemhez hasonlóan valamikor jövőre lesz majd egy tiszteletbeli 2500. HZs-frissítés is. (Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy ilyesmire nem kerül sor. Majd elválik.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2012-09-04 07:02
A kép aláírása:
- Halló? Kalán néni? Maga van odalent?
:)
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta