Ki van itt?

Oldalainkat 384 vendég és 0 tag böngészi

csipcsup 1989 04 hirSziasztok!

Kissé hanyagoltuk a Csip-csup csodák digitális archiválását a sorozat megkezdése után. Bár eleve nem jelent meg sok szám belőle, tehát igazából lehetne húzni, mégsem tehetjük meg, hogy Kalán néni kalandjai sokáig csonkák maradjanak, így újabb füzettel bővítjük a HálóZsák Múzeum kínálatát.
A mai számban újfent két történetet olvashattok, egy kissé hosszabbat és egy rövidebbet. Előbbiben Kalán néni ismét Lilivel találkozik az erdőben, ám egy hirtelen jött szélvihar magával sodorja a pöttöm háziasszonyt, hogy aztán egy csodás, és még csodásabb illatú, felfedezetlen kertben térjen magához, ahol aztán alaposan fel is pakol a helyi termésből.
A második sztori az ifjúkori aviátorok megpróbáltatásait veszi közelebbről szemügyre, avagy láthatjuk, milyen nehézségeket okozhat egy léghajó pár lurkó életében. Amely szerkezet közel sem olyan engedelmes, mint azt az ember gondolná.
Ó, és a füzet extrájaként elsajátíthatjuk a készséget, amellyel bárhol, bármikor rajzolhatunk egy Kalán nénit. Sose tudhatjuk, mikor lesz erre égető szükség.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

-1 # avengers 2012-09-01 10:45
Még hanyagolhatátok volna egy kicsit
# Éjüvöltő 2012-09-01 10:52
Az utolsó mondat óriási :))))))))))))))))))
:D
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta